Keseru îi transmite mesaje lui Rădoi, înaintea dublei cu Macedonia și Germania!

Marian Cărăvan / 12.02.2021, 11:43
Keseru îi transmite mesaje lui Rădoi, înaintea dublei cu Macedonia și Germania!

De la sud de Dunăre, Claudiu Keșeru îi transmite mesaje selecționerului Mirel Rădoi, înaintea „dublei” cu Macedonia și Germania. Atacantul a marcat în Cupa Bulgariei și arată o formă excelentă.

Keșeru îi transmite mesaje lui Rădoi, înaintea „dublei” cu Macedonia și Germania!

Claudiu Keșeru evoluează la campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, și este dintre golgheterii echipei. Formația la care mai evoluează alți doi români, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, domină de ani buni campionatul Bulgariei. Ludogoreț nu pare să aibă rivală pe măsură și câștigă titlu după titlu în Bulgaria. La reușitele campioanei contribuie și fotbaliștii români.

Claudiu Keșeru și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, de această dată într-un meci din Cupa Bulgariei. Ludogoreț s-a impus cu 3-1 în fața celor FK Sporting Svoge, o echipă dintr-o ligă inferioară. Keșeru a marcat golul de 3-1 în minutul 60 al meciului. Atacantul român a arătat o formă excelentă, ceea ce poate fi un mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi. Mai ales că în luna martie, echipa națională debutează în preliminariile europene ale Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, din Qatar. Keșeru îi transmite mesaje lui Rădoi, înaintea dublei cu Macedonia și Germania! E în mare formă, are poftă de gol și poate fi soluția ideală în atacul echipei naționale. Mirel Rădoi se poate uita cu încredere înspre campionatul Bulgariei, acolo unde Keșeru apare constant pe lista marcatorilor.

Pentru Claudiu Keșeru e un bun prilej de a fi convocat din nou la echipa națională a României, pentru care a bifat 42 de meciuri și a marcat 13 goluri. În vârstă de 34 de ani, Keșeru joacă la Ludogoreț Razgrad din anul 2015.

Cotat la două milioane de euro, Claudiu Keșeru mai are contract cu Ludogoreț până pe 30 iunie 2022.

Claudiu Keseru (imbratisat de colegii de la Ludogoret) ii transmite mesaje lui Radoi inaintea dublei cu Macedonia si Germania
Claudiu Keseru (imbratisat de colegii de la Ludogoret) ii transmite mesaje lui Radoi inaintea dublei cu Macedonia si Germania

Programul naționalei României în luna martie

Echipa națională de fotbal a României începe în martie campania de calificare la turneul final al Campionatului Mondial 2022 din Qatar. „Tricolorii” pregătiți de Mirel Rădoi vor disputa pe teren propriu primele două meciuri din preliminarii. Ambele vor fi în luna martie a acestui an.

România debutează în campania de calificare contra Macedoniei de Nord. „Tricolorii” vor înfrunta primul adversar din preliminarii pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45.

Trei zile mai târziu, România va întâlni tot pe teren propriu principala favorită a Grupei J, naționala Germaniei. De această dată, „tricolorii” vor juca pe un alt stadion. Meciul România – Germania va fi pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Ambele meciuri se vor disputa fără spectatori. În contextul pandemiei, deocamdată nu este permis accesul fanilor pe stadioane. Pe 31 martie, România întâlnește Armenia, în deplasare.

Claudiu Keșeru a arătat o formă excelentă în meciul de joi. Mesajul pentru selecționerul Mirel Rădoi este de acum clar.