Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Care a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav

Gabriel Peneș / 11.02.2021, 15:08
Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Care a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav

Antrenorul naționalei s-a relaxat după un meci, în Bucovina. Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Care a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav, e foarte simplu. El a onorat o invitație mai veche de a face o vizită în fosta capitală a Moldovei medievale. Aici, s-a întâlnit cu foști săi colegi de la Steaua, Dorin Goian și Daniel Bălan.

Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Care a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav

Întâlnirile cu vechi prieteni și colegi nu strică niciodată. Mirel Rădoi, surprins la Suceava! O invitație mai veche a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav. Aceasta fusese făcută de foștii săi colegi de la Steaua, Dorin Goian și Daniel Bălan. Rădoi(39 de ani) a profitat că s-a deplasat la Botoșani. El a urmărit partida dintre echipa gazdă și CFR Cluj, încheiată cu 2-1 pentru Botoșani. În drumul său, antrenorul în vârstă de 39 de ani a făcut o escală la Suceava. Motivul: nu putea rata o întâlnire cu bunii săi prieteni Daniel Bălan (41 de ani) și Dorin Goian (40 de ani), care i-au fost coechipieri la Steaua, scrie monitorulsv.ro.

Selecționerul a fost însoțit și de secundul său de la națională, Florin Constantinovici. Le-a stat aproape celor patru li Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

„Am rămas într-o legătură foarte apropiată cu Mirel și pot să spun că ne întâlnim aproape de fiecare dată când am drum în Capitală. Pe de altă parte, a fost plăcut să-l avem oaspete la Suceava. Mirel i-am vorbit de fiecare dată frumos despre Suceava și Bucovina, iar el mi-a promis că atunci când timpul îi va permite își va lua familia și va veni pentru câteva zile să vizitează aceste meleaguri”, a declarat Daniel Bălan pentru monitorulsv.ro.

Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Care a fost motivul pentru care selecționerul a ajuns în municipiul moldav
Mirel Rădoi, surprins la Suceava! Selecționerul și-a întâlnit doi foști colegi de la Steaua, Dorin Goian și Daniel Bălan/Sursa foto:monitorulsv.ro

Goian și Bălan, originari din Suceava, antrenează împreună formații locale din Liga a 3-a

Îmi doresc foarte mult să reușească în postura de antrenor al echipei naționale. Știu cât de mult muncește și cred că este capabil să repete și cu naționala de seniori ceea ce a reușit la tineret, și anume o calificare la turneul final”, a mai declarat Daniel Bălan.

Dorin Goian și Daniel Bălan, originari chiar din Suceava, au revenit pe plaiurile natale după încheierea carierei de fotbaliști. Goian, fost căpitan al Stelei, două titluri la activ, om cu 69 de selecții în națională, a jucat la Glasgow Rangers cu un deceniu înaintea lui Ianis Hagi. Daniel Bălan, câștigător a două titluri de campion cu Steaua, în 2005 și 2006 a mai bifat trei echipe din Cipru de-a lungul carierei. Cei doi au antrenat deja împreună două formații din zonă, Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava. Ambele sunt în seria 1 a Ligii a 3-a, luptându-se pentru promovare cu Știința Miroslava. Pentru o vreme, Goian a fost chiar și președintele executiv al Forestei, iar Bălan, antrenor-secund și jucător.