Khabib Nurmagomedov a devenit fotbalist. Cu ce echipă din Rusia a semnat fostul campion la MMA

Autor: Simion Andrei / 14.08.2021, 13:25
Khabib Nurmagomedov a devenit fotbalist. Cu ce echipă din Rusia a semnat fostul campion la MMA

Khabib Nurmagomedov, fost campion UFC la categoria uşoară la arte marţiale mixte (MMA) şi care s-a retras în octombrie 2020, va juca fotbal la echipa FK Legion Dinamo, din liga a treia a Rusiei, transmite Reuters.

Luptătorul rus a făcut anunţul suprinzător pe 24 octombrie după victoria sa asupra americanului Justin Gaethje, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), prima sa luptă de la moartea, în iulie 2020, a tatălui său, care îi era şi antrenor, ca urmare a unor complicaţii generate de infecţia cu Covid 19.

Respectând promisiunea făcută mamei sale, Nurmagomedov, 32 ani, a părăsit ”cuşca” după o serie de 13 victorii în UFC, timp de opt ani, palmaresul său total fiind de 29 victorii.

În luna ianuarie, Nurmagomedov a dezvăluit planul său de a începe o carieră în fotbal şi că se antrenează, fiind deschis la oferte.

Legion Dinamo Mahacikala, locul trei în acest sezon din liga a treia, a anunţat pe Instagram că a obţinut semnătura lui Nurmagomedov, postând o fotografie în care fostul luptător MMA strângea mâna unui oficial al clubului.