Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, prima reacție după ce Farul Constanța a câștigat campionatul: Ce a făcut aproape de miezul nopții

Alex Cazacu 22.05.2023, 08:54
Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, prima reacție după ce Farul Constanța a câștigat campionatul: Ce a făcut aproape de miezul nopții

Farul este noua campioană a României, după ce a câștigat aseară meciul cu FCSB cu scorul de 3 – 2. Roș-albaștrii au avut două goluri avantaj, însă constănțenii au avut o revenire spectaculoasă. Până la urmă, echipa lui Hagi a câștigat titlul. Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, a reacționat la scurt timp după victoria celor de la Farul.

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, prima reacție după ce Farul Constanța a devenit campioana României

Ieri a fost o zi minunată pentru familia Hagi. Fiul antrenorului a înscris primul gol de la revenire, iar echipa acestuia a devenit campioana României. După finalul partidei Farul – FCSB (3 – 2), fiica lui Hagi a postat un mesaj pe rețelele sociale. De asemenea, Kira a distribuit și un videoclip cu trofeul, în timp ce pe acesta este inscripționat numele echipei constănțene.

„Campionii creează campioni”, a scris fiica lui Gheorghe Hagi în dreptul imaginii respective. Cum era și de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Ce frumos spus! Și cât de frumos se vede recunoștința copiilor pentru părinți, admirația lor!”, a scris o persoană la postarea tinerei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)

Farul Constanța a câștigat campionatul a câștigat campionatul

În primele 20 de minute de joc, FCSB părea că deține controlul asupra meciului. De fapt, după doar 17 minute, roș-albaștrii aveau două goluri avantaj. Cu toate acestea, constănțenii au avut o revenire spectaculoasă. Greșeala lui Târnovanu i-a reintrodus în meci pe fotbaliștii lui Hagi care, în minutul 42, au înscris primul gol.

La pauză FCSB conducea cu 2 – 1, iar în minutul 58, constănțenii au înscris cel de-al doilea gol. În minutul 86, după o greșeală a defensivei roș-albaștrilor, Farul înscrie golul care i-a asigurat trofeul. După partida de aseară, Farul Constanța a devenit campioana României.

Fiica lui Gheorghe Hagi joacă într-un serial de la Antena 1

Nu cu mult timp în urmă, Kira s-a alăturat distribuției serialului „Lia”, producție a Ruxandrei Ion. Fiica lui Hagi a studiat actoria la la New York Film Academy, iar apoi la Londra. Debutul în lumea filmului l-a avut în scurtmetrajul „București, te iubesc”. Acum, tânăra actriță este implicată în mai multe proiecte cinematografice.

Printre marile sale pasiuni se numără și pictura, artă ce ocupă un loc important în viața fiicei lui Gheorghe Hagi. În serialul de la Antena 1, Kira o interpretează pe avocata Mira Bădescu.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte”, spunea, cu ceva timp în urmă, Kira Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe