Kira Hagi, pregătită pentru rolul carierei. Fiica „Regelui” va juca într-un serial de televiziune

Radu Bordei 11.12.2022, 13:43
Kira Hagi, pregătită pentru rolul carierei. Fiica „Regelui” va juca într-un serial de televiziune

La 26 de ani Kira Hagi se pregătește pentru o carieră plină de succes în actorie. Tânăra a studiat în Las Vegas, iar acum va avea un rol important într-un serial de televiziune, care va fi difuzat la Antena 1. Fata „Regelui” a făcut anunțul pe Instagram.

Kira Hagi gata de debutul într-un serial. Poate fi rolul care să îi propulseze cariera

Tânăra actriță este entuziasmată de rolul pe care l-a primit în producția „Lia – soția soțului meu”, care va debuta pe 12 ianuarie, pe Antena 1. Kira a împărtășit povestea pe contul personal de Instagram.

Anul acesta am început un proiect interesant (un serial) și am bifat până acum multe lucruri pe care le-am făcut pentru prima dată în meseria mea!

Personajul pe care îl interepretez, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a transmis Kira.

Kira Hagi l-a făcut mândru pe „Rege”. „Au fost foarte încântați”

Binențeles, tânăra actriță nu putea să nu împărtășească această bucurie cu familia ei. Mai ales părinții au fost foarte bucuroși de rolul primit de Kira.

Ei sunt foarte bucuroși că muncesc, că am primit un rol, s-au bucurat așa cum ar face orice părinte. Normal că i-am căutat imediat ce am primit vestea. Le-am zis: „Uitați, o să lucrez într-un serial de televiziune”. Și ei au fost încântați de această veste. Am vorbit și cu fratele meu, pe Facetime, că el nu este în țară. M-a felicitat, normal, a mai precizat Kira, pentru Libertatea.

Kira a mai jucat în scurt-metrajele „București, te iubesc” (2014) și „Fragile” (2017). De asemenea, ea a primit un rol principal în pelicula „Între chin şi amin”, un film tulburător despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe