Kira, fiica lui Gică Hagi, nu vrea să mai audă de America! Motivul pentru care a luat această decizie radicală

Moldoveanu Camelia / 01.06.2021, 15:39
Kira, fiica lui Gică Hagi, nu vrea să mai audă de America! Motivul pentru care a luat această decizie radicală

Gică Hagi se poate considera un tată împlinit. „Regele” are doi copii frumoși și cu foarte multe succese în cariere. Kira este o actriță în plină ascensiune care a avut prilejul să-și îndeplinească visul la un alt nivel, în America. „Țara tuturor posibilităților” nu i-a oferit însă tot ce și-ar fi dorit, dimpotrivă, i-a adus o suferință uriașă.

Kira Hagi, mărturisiri fără perdea despre visul eșuat în America

Kira Hagi se pregătește să devină o mare actriță
Kira Hagi se pregătește să devină o mare actriță

Kira Hagi se visează o mare actriță, însă a dat un posibil succes peste Ocean pentru a juca pe scenele din România. Deși familia lui Gică Hagi a susținut-o necondiționat pentru a pleca în America, odată ajunsă acolo a trăit o durere profundă.

Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și desigur industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America”, a mărturisit Kira.

Cu toate că a ajuns în SUA și a început să studieze acolo, Kira Hagi nu a reușit să fie fericită. Tânăra actriță nu reușea să-și ia gândul de la familie, iar dorul a măcinat-o profund. N-a putut suporta să stea departe de familie, departe de casă și de meleagurile natale așa că a decis să-și împlinească visul în România.

Odată ce am ajuns acolo am realizat că nu îmi doresc să trăiesc visul american, ci visul meu. Și am realizat că nu pot sta departe de țara mea, de familia mea, de cultura mea. Dorul este un cuvânt intraductibil de care l-am simțit acolo, în America’, a spus Kira Hagi la Antena 3.

Ce fel de părinte este „Regele”

Toată lumea s-a întrebat, la un moment dat, cum este să fii copilul lui Gică Hagi. Acesta are un băiat fotbalist, Ianis Hagi și p fiică actriță, Kira. Ei bine, fiica ”Regelui” a dezvăluit cum se comportă tatăl ei atunci când se află în sânul familiei.

Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvântului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap. Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut ce înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis.”, a mai spus Kira Hagi la Aleph News.