Klopp i-a găsit partenerul perfect lui van Dijk în centrul apărării lui Liverpool. Ia un fundaș de la Real!

Giosanu Catinca 27.02.2021, 17:06
Klopp i-a găsit partenerul perfect lui van Dijk în centrul apărării lui Liverpool. Ia un fundaș de la Real!

Jurgen Klopp urmărește îndeaproape ce se întâmplă cu un fundaș care vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Tehnicianul lui FC Liverpool este de părere că sportivul ar putea face echipă bună cu van Dijk în centrul apărării lui Liverpool.

Klopp i-a găsit partenerul perfect lui van Dijk în centrul apărării lui Liverpool

Jurnaliștii spanioli au fost cei care au anunțat faptul că Junger Klopp pregăteşte mutarea verii în fotbalul mondial. Oficialul este interesat de Raphael Varane.

Suporterii cormoranilor au reacționat, pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce au aflat că Varane ar putea ajunge la Liverpool.

”Un cuplu Varane-Van Dijk poate scrie istorie pe Anfield.”, au scris fanii echipei antrenate de Jurgen Klopp.

Conform presei spaniole, francezul ar vrea o nouă provocare şi ar fi tentat fie de un transfer la PSG. Sportivul ia în calcul varianta de a evolua în Premier League, acolo unde pe lângă Liverpool, Manchester United este foarte interesată să-l transfere.

Ia un fundaș de la Real!

Publicația Diario Gol notează că Jurgen Klopp ar fi transmis conducerii clubului Liverpool că nu ar fi deloc o idee rea să încerce să-l achiziţioneze pe Raphael Varane. Asta, dacă fundaşul francez vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Mai mult, sursa anterior citată transmite faptul că Liverpool ar fi discutat deja cu agentul fotbalistului francez, semn că oficialii clubului britanic au luat în considerare recomandarea tehnicianului german.

În cazul în care transferul lui Varane va avea loc, Real Madrid şi-ar pierde şi cel de-al doilea fundaş central. Raphael Varane mai are un an şi jumătate de contract cu Los Merengues. Cu toate acestea, el nu a primit nicio propunere concretă de prelungire din partea clubului. Chiar dacă spaniolii susţin că aceasta va fi făcută de către club, OKDiario insistă că Varane ar putea fi tentat să plece de sub comanda lui Zidane.

Raphael Varane ar putea deveni coleg cu van Dijk în centrul apărării lui Liverpool
Raphael Varane ar putea deveni coleg cu van Dijk în centrul apărării lui Liverpool / Sursa Foto: Twitter

Cine este Raphael Varane

Raphael Varane are 27 de ani şi este unul dintre cei mai laureaţi fundaşi din fotbalul mondial. El a fost transferat în 2011 de Real Madrid pentru 10 milioane de euro.

Sportivul de origine franceză, care evoluează la clubul Real Madrid pe postul de fundaș central, are 345 de partide disputate în tricoul Realului şi 70 în tricoul primei reprezentative a Franţei.

Varane este campion al Spaniei. A fost de patru ori câştigător al UEFA Champions League și de patru ori câştigător al Mondialului Cluburilor. De asemenea, a ieșit campion mondial cu naţionala ţării sale.

70 de milioane de euro este actuala cotă de piață a fundasului lui Real Madrid, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Doar patru jucători care evoluează pe același post sunt mai bine cotați în lume. Este vorba despre Alexander-Arnold, Van Dijk, De Ligt și Alaba.