Liverpool, all-in pentru câștigarea Premier League. „Cormoranii” au făcut o nouă mutare înainte de reluarea campionatului

Robert Zanfir 02.08.2022, 17:32
Liverpool, all-in pentru câștigarea Premier League. „Cormoranii” au făcut o nouă mutare înainte de reluarea campionatului

Diogo Jota (25 de ani) a semnat un nou contract cu Liverpool. Portughezul va juca pe Anfield Road până în 2027. Premier League se reia la finalul acestei săptămâni. Jurgen Klopp și compania vor deschide noul sezon intern pe terenul lui Fulham.

Liverpool a început cu dreptul noul sezon. „Cormoranii” au trecut de marea rivală din ultimul timp, Manchester City, în Supercupa Angliei. Jurgen Klopp nu și-a ascuns satisfacția, după partida în care noul star Darwin Nunez a fost peste norvegianul Erling Haaland. „Mi-a plăcut meciul enorm. Aproape toate meciurile cu City sunt foarte bune, nu câștigăm noi tot timpul, dar e foarte plăcut să urmărești meciurile”, a exclamant managerul „cormoranilor”.

Diogo Jota și-a prelungit contractul cu Liverpool

O veste bună pentru fanii echipei vine și dinspre Diogo Jota. Adus de la Wolves în schimbul a aproape 45 de milioane de euro, portughezul a dat satisfacție în cei doi ani de contract de până acum. Clubul a demarat negocierile, iar aceastea s-au finalizat cu succes. Jucătorul de bandă va rămâne pe Anfield Road până în 2027. Actualul contract ar fi expirat în 2025.

„Sunt foarte mândru! M-am impus în echipă de când am ajuns, asta mi-am dorit de la început. Acum, noul contract este o dovadă că persoanele din club au încredere în mine”, a spus Diogo Jota, după semnarea contractului.

„Marchează, muncește incredibil pentru echipă. Poate juca în toate pozițiile de atac, are o atitudine incredibilă”,
Jurgen Klopp, despre Diogo Jota.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Jota, conform Transfermarkt
26 de meciuri și 9 goluri are Jota la naționala Portugaliei

Salah a primit ce și-a dorit și a dat cu pixul pe noul contract

Diogo Jota nu este singura vedetă a „cormoranilor” care alege să rămână alături de Jurgen Klopp. Și Mo Salah și-a prelungit șederea pe Anfield, la finalul unei telenovele deloc pe placul suporterilor. Egipteanu va rămâne cel puțin până în vara lui 2025.

Mă simt foarte bine și sunt entuziasmat că pot câștiga alte trofee cu acest club. E o zi fericită pentru toată lumea A durat ceva să prelungesc, dar acum totul s-a rezolvat și rămâne doar să ne concentrăm pe ce urmează pentru club,
Mohamed Salah

Liverpool a înrergistrat și pierderi în această vară. Sadio Mane a ales oferte lui Bayern și a lăsat Premier League pentru Budesliga.

Urmăriți Playsport.ro și pe