Koeman, OUT de la Barcelona! Un nume imens din istoria clubului chemat să salveze situația disperată de la clubul catalan!

Moldoveanu Camelia 30.09.2021, 15:51
Koeman, OUT de la Barcelona! Un nume imens din istoria clubului chemat să salveze situația disperată de la clubul catalan!

Joan Laporta făcut ședință la 3 dimineața pentru a scăpa de Ronald Koeman. Barcelona i-a găsit deja înlocuitor antrenorului care a pierdut cu 0-3, atât în fața celor de la Benfica, cât și cu Bayern. Liga Campionilor a devenit o adevărată corvoadă pentru catalani.

Este clar! Koeman pleacă de la Barcelona

Barcelona a pierdut în fața celor de Benfica, scor 0-3, fără măcar să dea un șut pe poartă. Situația este critică, iar Joan Laporta și-a convocat de urgență colaboratorii apropiați într-o ședință. La discuție au participat, potrivit AS.com, vicepreşedintele Rafa Yuste, directorul Mateu Alemany şi consilierul personal al lui Laporta, Enric Masip.

Mai mult, după meciul din Portugalia și în absența lui Koeman, Laporta a stat de vorbă cu fotbaliștii pentru a-i asigura că urmează să fie luate măsuri pentru redresarea Barcelonei. Dat fiind faptul că actualul antrenor nu a participat la această discuți, este clar cu nu este inclus în viitorul catalanilor.

Joan Laporta s-a hotărât, împreună cu colaboratorii chemați la ședință, pe cine vrea să aducă pe banca tehnică. Cu toate că Xavi Hernandez și Andrea Pirlo au fost cele mai vehiculate nume din presă până acum, se pare că favorit ar fi Robert Martinez.

Declarații după dezastru

După înfrângerea usturătoare cu Benfica, Ronald Koeman nu și-a putut ascunde dezamăgirea. Tehnicianul olandez a părut resemnat, dar a evitat să comenteze pe seama posibilei sale demiteri.

Rezultatul e greu de acceptat. Nu e ceea ce am trăit pe terenul de joc. Am avut ocazii mari, puteam înscrie de mai multe ori. Dar ei au fost rapizi și ne-au dominat fizic. Ne puteam apăra mai bine la primele două goluri. Mă simt susținut de jucători și de atitudinea lor. Altceva nu știu. Nu știu nimic dinspre club. Nu mai vreau să mă întrebați de viitorul meu, pentru că nu e în mâinile mele. Vinovat e mereu antrenorul”, a declarat Ronald Koeman, după meciul de la Lisabona.

Cotidianul catalan Sport, a catalogat înfrângerea suferită de Barcelona la Lisabona drept o dramă fotbalistică.

O dramă fotbalistică. O agonie insuportabilă! O echipă fără direcție, tristă, slabă, fără atac, fără apărare, incapabilă, de nerecunoscut, irecuperabilă”, au notat cei de la Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe