Kylian Mbappe va fi noul coleg al lui Karim Benzema de la Real Madrid: „E un fapt!” Mutarea urmează să fie anunțată de cluburi

Giosanu Catinca / 06.06.2021, 09:57
Kylian Mbappe va fi noul coleg al lui Karim Benzema de la Real Madrid: „E un fapt!” Mutarea urmează să fie anunțată de cluburi

Kylian Mbappe va ajunge pe ”Santiago Bernabeu”, ceea ce înseamnă că va fi noul coleg al lui Karim Benzema de la Real Madrid. Mutarea urmează să fie anunțată de cluburi. Când se va înfăptui acest lucru?

Kylian Mbappe va fi noul coleg al lui Karim Benzema de la Real Madrid: „E un fapt!”

Transferul lui Kylian Mbappe (22 de ani) la Real Madrid este mai aproape ca oricând să se realizeze. Francezul nu şi-a prelungit contractul cu gruparea din Paris, iar acum presa din Spania anunţat că jucătorul ar urma să plece la echipa din capitala Spaniei. Se pare că internaționalul și familia sa au ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid. Jurnalistul Siro Lopez este ferm convins că transferul lui Mbappe se va realiza. Totul ar urma să devină oficial din luna august, susține reprezentantul mass-media. Real Madrid a oficializat deja revenirea lui Carlo Ancelotti. Spaniolii vor acum să îşi facă o echipă capabilă să câştige din nou La Liga şi Champions League.

Kylian Mbappe, starul lui PSG, este tot mai aproape de Real Madrid
Kylian Mbappe, starul lui PSG, este tot mai aproape de Real Madrid

Mutarea urmează să fie anunțată de cluburi

Eliminarea celor de la PSG din UEFA Champions League de către Manchester City ar putea să fi decis viitorul lui Kylian Mbappe la campioana Ligue 1. Jurnalistul Siro Lopez a transmis că Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în perioada imediat următoare.

Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august. Clubul Real Madrid este conştient că trebuie să ajungă la un acord amical cu Paris Saint Germain.”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Karim Benzema este încântat de cele auzite. Ba chiar speră din tot sufletul ca transferul să se concretizeze. Atacantul ”galacticilor” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe şi îl aşteaptă la Real Madrid.

Ar fi foarte bine pentru Real Madrid. Ar fi ideal. Dacă vrea să plece de la Paris Saint Germain, vreau să vină cât mai repede. Este agil, rapid şi eficient. De asemenea, se descurcă extraordinar în orice situaţie. Toţi marii jucători vor să ajungă la Real Madrid într-o zi. Aşa că îmi doresc ca Mbappe să vină.”, a fost reacția lui Karim Benzema.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara viitoare. Campionul mondial a refuzat până acum mai multe oferte de prelungire. Rămâne de văzut dacă va ajunge sau nu la Real Madrid.