L-a dat de gol pe Șumudică: „A spus că va renunța la licența de antrenor. Ne-a sunat de 100 de ori” Bașkanul lui Yeni Malatyaspor îi poate arunca în aer cariera

Robert Zanfir / 10.02.2022, 16:47
L-a dat de gol pe Șumudică: „A spus că va renunța la licența de antrenor. Ne-a sunat de 100 de ori” Bașkanul lui Yeni Malatyaspor îi poate arunca în aer cariera

Marius Șumudică (50 de ani) a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, dar scandalul nu a încetat nici după plecarea românului. Adil Gevrek spune că tehnicianul s-a autopropus la echipă și că a garantat cu cariera de antrenor.

Marius Șumudică a plecat din Turcia și a provocat deja ceva valuri în România. Este așteptat la Rapid, dar Mihai Iosif spune că nu se teme. Mai mult, antrenorul din Giulești l-a invitat pe omologul său alături de echipă.

L-a dat de gol pe Șumudică. Declarația bașkanului lui Yeni Malatyaspor îi poate arunca în aer cariera

Apele au rămas agitate și la Malatya, după plecarea românului. Un fost colaborator l-a acuzat că și-ar fi abuzat verbal și sexual jucătorii. Marius Șumudică a negat vehement: „Îmi plac femeile”, a glumit antrenorul.

Turcii l-au înterbat pe Adil Gevrek despre declarația prin care Marius Șumudică a spus că a făcut cea mai mare greșeală a carierei când a acceptat oferta lui Yeni Malatyaspor.

Bașkanul turcilor spune că, dimpotrivă, românul este cel care s-a autopropus. Mai mult, acesta ar fi garantat cu cariera lui.

„Antrenorul ne-a sunat de 100 de ori pentru a veni la Malatya. Noi nu am adus pe nimeni cu forța. Avea încredere absolută în echipa asta. A fost el cel care a spus că, dacă echipa va retrograda din prima ligă, va renunța la licența de antrenor”, a declarat turcul, conform Ajansspor.

Marius Șumudică, acuzat de agresiune sexuală

„Nu spun decât atât! Câtă vreme am lucrat împreună cu el la Malatya, noi n-am auzit niciodată un lucru de acest gen și nici n-am fost martori la vreunul. Aceste acuzații nu sunt ușoare, sunt unele foarte serioase.

Aici, la Malatya, știam de unele declarații și mișcări făcute de Șumudică, dar nu ne-am lovit niciodată de un astfel de lucru atunci când l-am studiat (n.r. pentru a-l numi în rolul de antrenor).

Este un lucru spus o singură dată de către un translator. Chiar dacă o persoană îți este dușman, doamne ferește, astfel de lucruri sunt sensibile. Toată lumea are o familie. Așa că nu pot spune mai multe despre acest subiect.

Nici n-am auzit de așa ceva, nici nu am văzut. Cum putem să venim noi acum să spunem că e adevărat? E vorba de o problemă între el și translator.

Dacă aș fi fost cineva care privea din exterior această situație, i-aș spune translatorului: Prietene, de ce nu ai vorbit, de ce nu ai spus mai multe atunci când aveați interese comune? Eu atunci aș fi făcut-o”, a explicat Gevrek, conform Ajansspor.

După 23 de etape, Yeni Malatyaspor este pe ultimul loc și are doar 16 puncte, la 10 lungimi distanță de locul 16, prima poziție care asigură rămânerea în primul eșalon turc.