Scandal uriaș cu Șumudică. Acuzații grave din Turcia. Și-ar fi abuzat verbal și sexual jucătorii

Giosanu Catinca / 07.02.2022, 17:09
Scandal uriaș cu Șumudică. Acuzații grave din Turcia. Și-ar fi abuzat verbal și sexual jucătorii

Marius Șumudică s-a trezit în centrul unui scandal de proporții în Turcia. Tehnicianul este acuzat că i-ar fi abuzat verbal și sexual pe jucătorii legitimați la Yeni Malatyaspor, echipă de care s-a despărțit în cursul zilei de astăzi.

Acuzații dure la adresa lui Marius Șumudică

Clubul Yeni Malatyaspor a anunțat, pe căile oficiale de comunicare, că s-a despărțit de Marius Șumudică. Tehnicianul a rezistat doar patru luni pe banca clubului Yeni Malatyaspor, al cărui președinte este Mehmet Emin Katipoğlu.

Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, și să-i urăm succes în activitatea profesională.”, a anunțat Yeni Malatyaspor.

Șumudică nu a plecat cu vorbă bună de la gruparea din Turcia. Pe lângă faptul că o lasă pe Yeni Malatyaspor pe ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte acumulate în 23 de runde, el este acuzat de fostul translator că și-ar fi abuzat verbal și sexual jucătorii.

Când Marius Șumudică a preluat Yeni Malatyaspor, nu am vorbit din respect pentru Malatya. Acum e momentul să vorbesc liber. Șumudică i-a abuzat verbal și sexual pe jucătorii săi. Dacă vreți, pot să demonstrez.”, a spus Oguzhan Erdogmus, conform Hurriyet.

Reacția antrenorului

La scurt timp de la oficializarea despărțirii, antrenorul român a oferit o primă reacție. Șumudică a transmis că a fost o decizie unilaterală a clubului. Totodată, el a avertizat că va depune memoriu la FIFA pentru a-și primi salariile restante.

Cât despre acuzațiile primite din partea lui Oguzhan Erdogmuș, cel care i-a fost translator antrenorului român la Kayserispor sau Gaziantep, acesta a susținut că este atacat constant de Oguzhan Erdogmus după ce nu l-a putut aduce în staff-ul său și la Yeni Malatyaspor.

E un om care mă atacă de doi ani de zile pentru că n-am putut să-l iau translator. Mă atacă în toate felurile, n-am ce să comentez. I-am abuzat verbal și sexual? Pe jucătorii mei? (n.r – râde) Mie îmi plac fetele, mă, frate! Eu am familie. Nu apărea până acum vreun jucător? Cum să abuzez sexual jucătorii? Doamne! E treaba fiecăruia, își asumă.

Mi-e și scârbă să-l dau în judecată. Nici n-am cum, asta ar trebui să o fac în Turcia. Totul se întâmplă acum, după ce am plecat eu de acolo. E un fost translator, care m-a atacat tot timpul. Nu l-am luat cu mine și de atunci mă atacă din toate punctele de vedere. M-a și bufnit râsul când am citit.

În ceea ce privește agresarea verbală, sexuală, se ajunge prea departe, pentru că mie nu îmi plac băieții. Mie îmi plac fetele, drept dovadă că am doi copii.”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.