L-a jignit pe Gică Hagi și acum i-a venit nota de plată. Galatasaray îl dă afară

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.01.2022, 20:06
L-a jignit pe Gică Hagi și acum i-a venit nota de plată. Galatasaray îl dă afară

Omul din conducerea lui Galatasaray care l-a jignit pe Gică Hagi în 2011 este aproape de a fi demis de la gruparea Cim Bom. Selim Sefada l-a criticat foarte dur pe „Rege” pe finalul celui de-al doilea mandat al său ca antrenor al echipei galben-roșii.

Selim Sefada l-a jignit pe Gică Hagi în 2011 și și-a atras pe viață antipatia fanilor Galatei

Acesta a postat la momentul respectiv un mesaj de dezaprobare pe Twitter și a atras imediat furia fanilor Galatei. Astfel, Sefada și-a creat o imagine extrem de controversată printre suporteri. Iar aceasta va avea și mai mult de suferit după ultimele evenimente de la Galatasaray.

Mesajul transmis de Selim Sefada lui Gică Hagi în 2011
Mesajul transmis de Selim Sefada lui Gică Hagi în 2011

Practic, atunci Sefada i-a cerut demisia lui Hagi, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului. Iar acum, el a ieșit din nou în evidență în mod negativ, tot prin astfel de mesaje transmise pe rețelele de socializare.

Galatasaray trece printr-o perioadă critică. Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se află doar pe locul 13 în Superlig, iar din acest motiv „Împăratul” Fatih Terim a fost demis.

Această decizie a generat un adevărat cutremur la Galatasaray. Fanii echipei sunt extrem de supărați pe conducere și cer demiterea a doi oameni din cadrul acesteia.

Este vorba despre acest Selim Sefada și despre Ișitan Gud, unul dintre membrii Consiliului de Administrație al clubului. Iar motivul este același. Ambii i-au enervat la culme pe fani prin mesajele postate pe rețelele de socializare de-a lungul timpului.

Potrivit ajansspor.com, Ișitan Gun a fost luat în vizor după ce a transmis mai multe mesaje jignitoare la adresa femeilor. În vreme ce Selim Sefada a postat de-a lungul timpului mai multe insulte la adresa mai multor oameni, printre care și fani. Inclusiv cea la adresa lui Gică Hagi din 2011.

Cei doi au zilele numărate la Galatasaray

Evenimentele petrecute după demiterea lui Fatih Terim se pare că au umplut paharul, iar fanii îi cer președintelui Burak Elmas să îi dea afară pe cei doi. Asta în condițiile în care și acesta se află pe gheață destul de subțire în acest moment. Lui i se reproșează campania de transferuri realizată în vară. Și bineînțeles, demiterea lui Terim.

Acest val de reacții acide ale fanilor l-au făcut pe omul care l-a jignit pe Hagi în urmă cu 11 ani să își închidă contul de Twitter. În schimb, Ișitan Gun a ales să își prezinte în mod public scuzele.

Până la a se lua o decizie în acest sens, Selim Sefada a urmărit împreună cu președintele Burak Elmas partida pe care Galatasaray a jucat-o în deplasare cu Hatayspor în etapa cu numărul 21 din Superlig.

Contre între Ionel Ganea și Gică Hagi. Ironie fină a „Regelui” după ultimele declarații ale „Ganezului”