L-a lăsat cu buza umflată pe Gigi Becali. Motivul real pentru care patronul FCSB nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 14:53
L-a lăsat cu buza umflată pe Gigi Becali. Motivul real pentru care patronul FCSB nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit săptămâna trecută cu Teodor Măgureanu, însă Gigi Becali nu le-a fost naș. Patronul FCSB, însă, s-a prezentat la nuntă și a avut o replică cel puțin interesantă.

Maria Iordănescu a lămurit situația. De ce nu i-a fost, de fapt, Gigi Becali naș

Fiica fostului selecționar al României Anghel Iordănescu, s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie cu Teodor Măgureanu. Cei doi l-au avut ca naș pe Gigi Becali, dar se pare că la cununia religioasă lucrurile s-au schimbat.

Au apărut multe speculații în legătură cu acest subiect, iar Maria Iordănescu a lămurit situația. Aceasta a ținut să scoată în evidență faptul că relația tensionată dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu nu a cântărit în luarea deciziei.

Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a declarat Maria Iordănescu la Prima TV.

Gigi Becali s-a remarcat, în stilul caracteristic, printr-o ținută extravagantă. Patronul FCSB a avut și o declarație spumoasă în fața jurnaliștilor:

Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: «Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal»”, a declarat Gigi Becali.

„Din dragoste față de familie, dar mai ales din respect ”

Într-un interviu acordat colegilor de la ego.ro, Maria Iordănescu a vorbit despre pregătirile pe care le-a făcut înainte de marele eveniment:

Am experimentat puțin din acest sindrom, trebuie să recunosc, înaintea nunții. Până în ultimul moment am sperat că voi putea duce evenimentul la bun sfârșit. M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment. De acum, sunt liniștită. Cam totul este pus la punct, așa că mă pot bucura de toată această perioadă de dinainte de nuntă. Fără emoții, fără stres”, a povestit fiica marelui antrenor român Anghel Iordănescu, pentru Ego.ro.

Cu toate că în România se practică, de cele mai multe ori, ca femeia să ia numele bărbatului cu care se căsătorește, Maria Iordănescu a considerat că este cel mai bine să-și păstreze și numele care a scris și scrie istorie în fotbalul românesc:

„Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și aprecierea vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu. Deși, toată viața am simțit o presiune din acest punct de vedere, acum știu cum să gestionez acest aspect, deci îmi rămâne doar să simt bucuria și onoarea de a purta același nume cu al tatălui și al fraților. Pe de altă parte, schimbarea numelui am asociat-o, încă din copilărie, cumva ca o pierdere a unei părți din identitatea proprie”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru Ego.ro.