EXCLUSIV | Motivul pentru care Edi Iordănescu nu va fi prezent la nunta surorii sale! Ce a preferat să facă selecționerul României în cea mai importantă zi din viața Mariei Iordanescu

Moldoveanu Camelia / 14.05.2022, 13:54
EXCLUSIV | Motivul pentru care Edi Iordănescu nu va fi prezent la nunta surorii sale! Ce a preferat să facă selecționerul României în cea mai importantă zi din viața Mariei Iordanescu

Edi Iordănescu nu va fi prezent la nunta surorii sale, Maria. Selecționerul României a ratat slujba de la biserică, acolo unde Gigi Becali și-a făcut apariția în mod spectaculos. Tehnicianul și-a anunțat participarea la alt eveniment chiar în cea mai importantă zi din viața fiicei lui Anghel Iordănescu.

Maria Iordănescu nu o să se bucure de prezența lui Edi Iordănescu la nuntă

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit religios sâmbătă, în compania persoanelor dragi. Din păcate, Maria Iordănescu nu o să se bucure de prezența fratelui ei, Edi Iordănescu, în cea mai importantă zi din viața ei. Se pare că selecționerul României are alte planuri pentru acestă zi.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Edi Iordănescu nu a participat la cununia religioasă, însă există posibilitatea ca acesta să-și facă apariția, pentru scurt timp, la petrecerea de diseară. De ce pentru scurt timp? Deoarece selecționerul naționalei României și-a anunțat deja prezența la meciul FC Voluntari – FCSB, partidă crucială pentru echipa lui Gigi Becali în drumul către titlu.

În schimb, la biserică și-a făcut apariția Gigi Becali. Cu toate că patronul FCSB le-a fost nași la starea civilă Mariei Iordănescu și lui Teodor Măgureanu, la biserică nu și-a mai dorit să îndeplinească acestă „funcție”. Chiar dacă a mers la eveniment ca un simplu invitat, acesta a purtat un costum care să-l scoată în evidență. Bineînțeles că voia bună nu i-a lipsit omului de afaceri, fiind surprins discutând cu mai mulți nuntași.

Selecționerul a lipsit și de la Starea Civilă, dar și de la nunta fratelui

Maria, fiica fostului selecționar al României Anghel Iordănescu, s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie cu Teodor Măgureanu. Cei doi l-au avut ca naș pe Gigi Becali, dar Edi Iordănescu a lipsit și de la acest eveniment. La acea vreme, tehnicianul era sub contract cu FCSB și pregătea cu mare atenție derby-ul cu Dinamo (meci câștigat cu 6-0 de către „roș-albaștri”).

Mai aveați întrebări?”, i-a întrebat Iordănescu jr pe jurnaliști la finalul conferinței de presă, susținută la baza FCSB din Berceni.

După ce i s-a răspuns că mai există întrebări, Edi Iordănescu a avut o replică ușor tăioasă, însă cu zâmbetul pe buze. Selecționerul era supărat la acea vreme pentru că a ratat evenimentul important din viața surorii sale, asta după ce nu a participat nici la nunta fratelui.

La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, a mai spus Edi Iordănescu, pe un ton amical.