L-a „răstignit” pe Novak Djokovic pentru că nu s-a vaccinat. Stefanos Tsitsipas a izbucnit la adresa sârbului

Giosanu Catinca / 13.01.2022, 17:08
L-a „răstignit” pe Novak Djokovic pentru că nu s-a vaccinat. Stefanos Tsitsipas a izbucnit la adresa sârbului

Novak Djokovic este în continuare pus la zid pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului SARS-CoV-2.

Stefanos Tsitsipas a făcut declarații uluitoare la adresa liderului mondial din circuitul ATP.

Stefanos Tsitsipas l-a criticat pe Djokovic

Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul patru la Australian Open 2022, a urmărit cazul lui Novak Djokovic și a răbufnit. Grecul a declarat că Djokovic a jucat după propriile reguli, gândindu-se să facă deplasarea înspre Australia fără a respecta toate regulile de intrare în țară.

”Ai nevoie de mult curaj pentru a pune Grand Slamul în pericol”

Totodată, sportivul consideră că permiterea accesului lui Novak Djokovic constituie o nedreptate pentru ceilalți jucători, care s-au conformat regulilor și acum, arată ”ca niște proști”, în viziunea lui.

Djokovic joacă după propriile reguli și a făcut ceea ce mulți jucători nu ar fi avut curajul, mai ales după ce ATP a anunțat anumite condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a intra in Australia.

Nimeni nu ar fi crezut că poți intra în Australia nevaccinat și fără a respecta protocoalele. Ai nevoie de mult curaj pentru a face asta… Să pui Grand Slamul în pericol. Majoritatea dintre noi suntem vaccinați cu schema completă și am urmat toate protocoalele.

Pe de altă parte, se pare că nu toți joacă după aceleași reguli. O mică parte alege propria cale, ceea ce ne face pe noi, majoritatea, să arătăm ca niște proști.”, a spus Tsitsipas, conform Reuters.

Novak Djokovic a fost acceptat la Australian Open

Novak Djokovic, cel mai bun, dar și cel mai hulit jucător din circuitul ATP, a fost pus pe tabloul principal al turneului Australian Open. Unii participanţi se revoltă, după ce acesta a fentat toate regulile turneului, dar sârbul nu se lasă afectat și își vede în continuare de antrenamente.

Australian Open 2022 începe luni, 17 ianuarie. În primul tur, Novak Djokovic îl va întâlni pe conaționalul său, Miomir Kecmanovic. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas se va duela cu Mikael Ymer.