L-a umilit Cristiano Ronaldo pe Ole Gunnar Solskjaer? Imaginile care nu îi vor pica bine legendei lui United

Bordei Radu / 27.10.2021, 08:47
L-a umilit Cristiano Ronaldo pe Ole Gunnar Solskjaer? Imaginile care nu îi vor pica bine legendei lui United

Fanii din Anglia sunt convinși că starul portughez l-ar fi umilit pe Ole Gunnar Solskjaer. Managerul norvegian este sub presiune mare, după dezastrul suferit în derbi-ul cu Liverpool. „Cormoranii” s-au distrat cu marea rivală și, dintr-un duel care se anunța pentru titlu, s-a transformat într-o lecție de fotbal predată de oamenii lui Jurgen Klopp.

Managerul norvegian a părut pierdut în timpul partidei, depășit de ceea ce se întâmpla pe teren. Solskjaer n-a găsit nicio soluție care să întoarcă partida și se luptă pentru postul său. Sunt semnale tot mai multe că fostul mare atacant are zilele numărate și următoarea pauză competițională ar putea aduce o schimbare. Mai ales că nici jucătorii nu mai par să aibă încredere în el.

L-a umilit Ronaldo pe Ole Gunnar Solskjaer? Ronaldo, surprins în timp ce îl imita pe norvegian

Cristiano Ronaldo s-a întors cu planuri mari pe Old Trafford, dar realitatea este mai rea decât se aștepta. În ciuda transferurilor efectuate, echipa pare deja ieșită din lupta pentru titlu. Liverpool, Manchester City și Chelsea par superioare, iar tot mai multe voci consideră că este vina maangerului. Fostul atacant norvegian a stabilizat clubul și United a progresat cu el pe bancă. Dar se pare că Solskjaer nu poate duce echipa mai departe.

Această impresie pare să fie lăsată și de starurile din vestiar. Acestea nu mai par convinse de emtodele norvegianului, pe care îl consideră inferior rivalilor Klopp, Guardiola sau Tuchel.

La meciul cu Liverpool, Cristiano Ronaldo chiar a fost surprins în timp ce gesticula, la fel ca managerul echipei. Iar lumea consideră că a făcut-o special, ca pentru a râde de fosta elgendă a clubului.

„Este clar ce face Cristiano, dar nimeni nu va spune nimic. Îl imită pe manager, nu e profesionist” au fost o parte din comentariile suporterilor.

Salah a făcut istorie, Cristiano a rămas cu frustrarea

Când toată lumea aștepta ca superstarul portughez să decidă derbi-ul, meciul a aparținut lui Salah. Egipteanul este cel mai bun jucător din lume, în acest moment și a demonstrat-o și cu United. A devenit jucătorul african cu cele mai multe goluri marcate în Premier League. El a ajuns la cifra 107, dintre care 105 pentru Liverpool și două pentru Chelsea. L-a depășit chiar pe marele Didier Drogba. De asemenea, Salah a devenit primul fotbalist din era Premier League care reușește un hattrick pe Old Trafford din postura de vizitator. Mai mult, el este primul fotbalist din istoria lui Liverpool care marchează în 10 meciuri consecutive în toate competițiile și primul din 1902 care reușește acest lucru în 5 meciuri consecutive în deplasare.

Între timp, Cristiano Ronaldo a rămas cu supărarea și portughezul așteaptă un manager mai important la United