L-au convins! Suma impresionantă oferită de șeicii de la Newcastle pentru a treia lovitură a iernii

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.01.2022, 12:41
L-au convins! Suma impresionantă oferită de șeicii de la Newcastle pentru a treia lovitură a iernii

Newcastle United continuă să se întărească în încercarea de a evita retrogradarea în acest sezon de Premier League. Echipa din nordul Angliei se află pe penultimul loc în campionat, cu doar 12 puncte obținute în 20 de meciuri jucate.

Totuși, „coțofenele” se află la numai două puncte în spatele lui Watford, echipă aflată în acest moment pe poziția a 17-a, prima care asigură salvarea de la retrogradare, dar au și un meci în plus. Mai mult, echipa preluată recent Eddie Howe, fostul manager al lui Bournemouth, dă câteva semne de revenire în ultima perioadă.

Newcastle este aproape de o nouă mare lovitură după preluarea de către saudiți

Newcastle a obținut două egaluri în ultimele două meciuri, ambele scor 1-1 pe teren propriu, contra lui Manchester United și Watford. Astfel, există unele semne care îi fac pe suporterii echipei să spere că echipa lor va juca în Premier League și în sezonul viitor.

Iar aceste semne încep să se înmulțească de la zi la zi. Așa cum era de așteptat după preluarea de către Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită, la Newcastle au început să fie aduși jucători importanți.

Primul a fost Kieran Trippier, fundașul dreapta de naționala Angliei venit de la Atletico Madrid. El a fost urmat de atacantul Chris Wood, transferat de la Burnley pentru 30 de milioane de euro. Acum, englezii caută să se întărească și în zona centrală a defensivei, acolo unde se confruntă cu probleme destul de mari.

Diego Carlos și-a dat acordul pentru a se transfera pe St. James’ Park de la FC Sevilla

Ei au în vizor două variante, respectiv Diego Carlos de la FC Sevilla și Benoit Badiashile de la AS Monaco. Și se pare că sunt extrem de aproape să îl aducă pe primul dintre aceștia.

Anunțul a fost făcut de cunoscutul jurnalist italian, specializat în piața transferurilor, Fabrizio Romano. El a dezvăluit că fotbalistul brazilian în vârstă de 28 de ani a ajuns la un acord cu Newcastle în ceea ce privește contractul său, care ar urma să se întindă pe 5 ani.

Astfel, nu mai rămâne decât ca cele două cluburi să se pună de acord în privința sumei de transfer. Conform sursei citate, formația andaluză negociază foarte dur și nu are de gând să facă niciun fel de concesii. Oficialii Sevillei abordează o strategie de totul sau nimic. Dacă nu vor primi o sumă foarte consistentă, nu vor renunța la fundașul central.

Fabrizio Romano a dezvăluit că spaniolii au refuzat deja o ofertă de 35 de milioane de euro pentru Diego Carlos de la Newcastle. Nimic nu este încă jucat, negocierile vor continua și în zilele viitoare.