L-au desființat pe Dan Șucu după prima conferință de presă. Un alt om de fotbal îl arată cu degetul pe noul acționar de la Rapid

Bordei Radu / 26.05.2022, 14:51
L-au desființat pe Dan Șucu după prima conferință de presă. Un alt om de fotbal îl arată cu degetul pe noul acționar de la Rapid

Prima conferințe de presă a noului acționar de la Rapid, Dan Șucu, a stârnit foarte multe reacții din lumea fotbalului. Campionii de la CFR, patronul lui Sepsi, sau Gică Hagi, l-au contrat pe omul de afaceri. A venit rândul lui Dumitru Dragomir să se exprime pe marginea „prestației” lui Șucu.

Dumitru Dragomir știe unde a greșit Șucu. „Și eu am fost lovit de taifunul ăsta”

Fostul șef al Ligii Profesioniste este un om obișnuit cu războaiele din fotbal. De aceea a urmărit cu interes prima conferință de presă a lui Dan Șucu, din calitate de acționar la Rapid. Acesta a lansat unele atacuri la adresa celor de la Sepsi, dar și a campionilor de la CFR, în frunte cu patronul Varga. Reacțiile acide nu au întîrziat să apară.

Să nu credeți că Dan Șucu este un băiat prost. Este un om care a reușit în afaceri. Dar cred că a intrat prea tare, cu declarațiile astea, în fotbal. Ați văzut ce răspuns a primit de la Varga, aici e mai bine pe „blat”, cum se zice. Și pe mine m-a luat taifunul ăsta….

Acum, să vedem dacă rezistă la tăvăleală. Dacă ai personalitate, presa te tăvălește, că uneori sunt deranjați, a comentat fostul șef de la LPF

Totuși, Dragomir a lăudat și inițiativa lui Șucu de a investi în tineri.

A făcut două baze de pregătire, lucru foarte important. Nu vorbim de stadioane, de baze de pregătire. Stadioane fac toți acum, dar juniorii n-au unde să joace, a punctat „Mitică de la Ligă”

Dan Șucu deja a investit o avere la Rapid. „Este o investiție de tată, nu de business”. Baza de milioane a Rapidului

Giuleștenii nu vor mai avea motive să plângă după baza Pro Rapid. Noul acționar finalziează lucrările la un complex modern, unde toate echipele Rapidului se vor putea pregăti în condiții de top.

Noua casă a Rapidului are 3 hectare 600, este fosta bază Constructorul. Nu avem un nume pentru ea, vom decide un sponsor. Va avea toate condițiile posibile, se vor antrena și juniorii alături de echipa mare, o onoare pentru ea. O să aibă și un mic parc, pentru jucători și familiile dânșilor. Eu nu cred că găsim o asemenea bază în București.

Va fi operată de Rapid, nu este o investiție de business, este o investiție din postura de tată. Ca pentru copii mei. Terenul a costat 3 milioane și undeva la 5-6 milioane investiția, a declarat Dan Șucu, la conferința de prezentare