L-au prins cu minciuna pe Adrian Mititelu jr. Ce spunea patronul lui FC U. Craiova despre plecarea lui Nicolo Napoli

Olteanu Ștefan / 09.06.2022, 09:47
L-au prins cu minciuna pe Adrian Mititelu jr. Ce spunea patronul lui FC U. Craiova despre plecarea lui Nicolo Napoli

Suporterii FC U. Craiova au răbufnit pe rețelele de socializare, după ce l-au prins pe Adrian Mititelu Jr. cu minciuna. Patronul echipei spunea la începutul lunii iunie că a schimbat mai mulți antrenori pe parcursul sezonului recent încheiat din cauza presiunii pe care au pus-o fanii. Însă, la nici 10 zile distanță de la aceste declarații, FC U. Craiova a rămas din nou fără tehnician.

FC U. Craiova, capitol închis pentru Nicolo Napoli! Fanii echipei din Bănie l-au prins cu minciuna pe Adrian Mititelu Jr.

Se încing din nou spiritele în Bănie, la echipa lui Adrian Mititelu Jr., după ce fanii l-au prins cu minciuna pe finanțator. Fără să se ferească, Mititelu Jr. arunca la începutul lunii iunie vina pe suporteri pentru schimbările dese de la nivelul băncii tehnice. Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au trecut pe la FC U. Craiova, înainte ca Nicolo Napoli să fie instalat în funcția de antrenor și să salveze echipa de la retrogradare. Italianul a fost adus la începutul lunii ianuarie, iar parcursul său a fost unul mai mult decât decent: 9 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri.

Cu toate acestea, Nicolo Napoli nu va mai continua alături de echipa lui Adrian Mititelu, deoarece, potrivit unei dezvăluiri făcute de președintele Marcel Pușcaș, „nu a acceptat o clauză contractuală pe care patronul a pus-o tuturor antrenorilor”.

Cu această ocazie, suporterii lui FC U. au profitat și au luat la țintă patronatul echipei. Nicolo Napoli a beneficiat de suportul total al fanilor, iar aceștia și-a fi dorit ca italianul să își continue munca și în sezonul următor.

Familia Mititelu și stabilitatea antrenorilor.

În discuția pe care avut-o cu Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Mititelu Jr. a spus foarte multe adevăruri și a explicat care e situația la echipă într-un discurs de o cursivitate suprinzător de decentă. A mai spus însă și O MARE MINCIUNĂ: că antrenorii sunt schimbați la presiunea suporterilor (?!?). Când vreodată a dat familia Mititelu doi bani pe ce spun suporterii? E aproape amuzant să auzi asta”, și-au început fanii mesajul de frustrare, pe pagina de Facebook Universitatea Craiova Fans.

De ce nu a putut face Nicolo Napoli performanță?

În continuare, suporterii echipei din Bănie și-au argumentat atacul:

Adevărul este că permanenta instabilitate de la echipă este cauzată de temperamentul și toanele lui Mititelu senior și incursiunea în deciziile antrenorilor. Unii fie decid să plece de bună voie, alții sunt concediați după scurt timp dacă nu au rezultate și/sau dacă nu acceptă ca patronul să le impună jucători în echipa de start.

Un singur antrenor a revenit de suficient de multe ori la echipă și a dovedit că poate avea un impact rapid asupra jocului echipei și acela a fost Napoli. N-a putut face performanță pentru că nu a stat niciodată prea mult pe bancă și pentru că probabil nici n-a primit resursele să aducă jucători suficient de buni.

În tot acest timp cât a lucrat cu Mititelu, Napoli a învățat probabil să gestioneze sau să ignore toanele și incursiunile lui Mititelu și a dovedit că poate aduce echipa la un nivel de top dacă ar mai avea câțiva jucători de valoare.

Continuitatea lui Napoli ar fi fost esențială pentru o clasare bună în sezonul următor. Probabil Mititelu nu a fost de acord cu cerințele lui, încercând să-și impună viziunea (dovedită MEREU pierzătoare în mai mult de două decenii) și astfel, Napoli a luat probabil cea mai bună decizie pentru el și nu a acceptat prelungirea contractului”, au mai adăugat suporterii.

EXCLUSIV. Motivul real care a dus la despărțirea dintre Nicolo Napoli și FC U Craiova. „Obiectivele nu i s-au părut acceptabile”.

Provocarea lansată de fani pentru familia Mititelu. „Așteptăm să se infirme acest lucru!”

Pentru a contrazice declarațiile date de Adrian Mititelu, suporterii au cerut ca în sezonul 2022 – 2023 să fie lăsat un singur antrenor care să își ducă treaba la bun sfârșit:

Omul și-a învățat lecția într-un final și probabil a dorit să facă lucrurile altfel. Dar cu Mititelu nu te poți înțelege și asta o știe orice om care a avut vreodată de a face cu el. „Nu a fost nicio problemă legată de clauze. Eu și domnul Mititelu am vrut lucruri diferite, atât”.

Din păcate istoria GARANTEAZĂ că nici un antrenor nu va rezista prea mult la echipă. Ce să mai vorbim de a construi o echipă pe parcusul a mai multe sezoane… Chiar și un sezon întreg cu un antrenor stabil e imposibil de imaginat. Așteptăm să se infirme acest lucru!

Napoli ar fi fost cea mai sigură alegere și singurul antrenor capabil să gestioneze relația cu patronul. Dar Mititelu face ceea ce a dovedit mereu de-a lungul timpului – ALEGE GREȘIT.

Mititelu Jr. a mai spus că familia lui e înjurată permanent de suporteri, deși ei (familia) sunt cei care bagă bani în echipă. Adevărul este că doar Peluza Sud îi înjură, restul suporterilor care nu-i susțin, doar îi contestă. Cine a fost la meciuri nu cred că a auzit vreodată ca tribunele să-l înjure pe Mititelu, ci doar galeria”.

Strigătu-l de disperare al suporterilor: „Adu-l pe Napoli și ai răbdare!”

În încheiere au fost trase și câteva concluzii:

Mititelu trebuie să își asume că e singurul vinovat de prostul management al echipei și de cheltuirea aiurea a propriilor bani. În fotbal se pot face și bani dacă te duce capul.

Dacă Mititelu ar asculta ce vor suporterii, probabil că acel lucru ar fi: Napoli antrenor stabil la echipă (ideal pe câteva sezoane) și buget pentru achiziția unor jucători de valoare pe posturile necesare.

Adrian Mititelu, dacă tot ții cont de suporteri: ADU-L PE NAPOLI ȘI AI RĂBDARE!”, au punctat fanii în finalul mesajului de pe rețelele de socializare.

Momentan, lotul celor de la FC U. Craiova e pregătit de secundul Vali David. Însă, în următoarele zile urmează să fie anunțat un nou tehnician. O variantă vehiculată intens a fost Marius Croitoru, care a recunoscut că a discutat deja cu Adrian Mititelu.