La ce echipă vrea să joace Cîrjan după ce va petrece un an la Rapid

Bogdan Solomon 01.07.2023, 09:49
La ce echipă vrea să joace Cîrjan după ce va petrece un an la Rapid

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid în această vară, dar știe deja ce va face peste un an, când împrumutul va ajunge la final. Dezvăluirea a fost făcută chiar de el, direct din Slovenia, unde alb-vișiniii se pregătesc pentru startul noului sezon.

Cătălin Cîrjan s-a decis. Unde vrea să joace după ce va petrece un an la Rapid

Tânărul mijlocaș ofensiv a ajuns în Giulești mânat de un singur gând: să pună umărul la cucerirea mult râvnitului titlu, sub comanda lui Adrian Mutu. Din vara anului viitor, însă, dorința sa este aceea de a reveni la Arsenal pentru a-l convinge pe Mikel Arteta că merită un loc în prima echipă.

Debutul încă nu s-a produs, dar a avut ocazia să se antreneze cot la cot cu starurile „tunarilor” și chiar a fost inclus în lot pentru câteva meciuri, grație evoluțiilor entuziasmante pe care le-a avut la formația de tineret: trei goluri în 23 de apariții.

„La Arsenal Londra am fost pe bancă de câteva ori, dar nu am jucat. Îmi doresc să revin acolo, de la anul să intru în calculele primei echipe, să joc. Am venit la Rapid ca să câștig titlul. Acum contează prezentul. Mă simt foarte bine cu grupul de aici, băieții m-au primit foarte bine și sunt fericit că sunt la Rapid.

Visez să fiu superstar, jucător de top adică. Doresc să mă întorc să joc acolo, la acel nivel. E visul meu, de aceea m-am dus la Arsenal, să joc pentru prima echipă. Am evoluat într-un meci amical pentru prima formație, dar eu vreau mult mai mult”, a declarat Cătălin Cîrjan pentru gsp.ro.

A învățat de la supervedetele lui Arsenal. Ce l-a sfătuit David Luiz

Având ocazia să se pregătească alături de starurile lui Arsenal, mijlocașul de 20 de ani a legat o frumoasă prietenie cu veteranul David Luiz, care i-a oferit și un sfat prețios în perioada petrecută pe Emirates: să muncească în permanență pentru a-și atinge visul. Tot alături de „tunari” a învățat o mulțime de lucruri esențiale pentru formarea unui viitor star al fotbalului mondial.

„Mi s-a schimbat mentalitatea, am învățat tot felul de lucruri noi. Cum ar fi chestii despre nutriție, lucruri despre care nu se vorbește foarte mult în România. Am învățat că somnul este foarte important. Am învățat ce să mănânc, ce suplimente să iau. Și am învățat că tot ceea ce trebuie să fac este doar pentru fotbal, de dimineața până seara”, a mai spus Cîrjan.

Urmăriți Playsport.ro și pe