La ce oră începe Macedonia – România, din calificările pentru Cupa Mondială din Qatar 2022

Gheorghiu Dan 08.09.2021, 16:43
La ce oră începe Macedonia – România, din calificările pentru Cupa Mondială din Qatar 2022

România joacă în această seară, în etapa a 6-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va evolua împotriva Macedoniei de Nord, în deplasare, la Skopje.

Macedonia – România începe la ora 21:45

Naționala României joacă împotriva echipei cu care a deschis aceste preliminarii și pe care a învins-o la București, în luna martie, cu 3-2. Macedonia de Nord a revenit pe Național Arena și în vară, când a evoluat la Euro 2020 împotriva Austriei și a Ucrainei, ambele partide fiind pierdute cu 1-3, respectiv 1-2. În această seară, de la ora 21:45, la Skopje se joacă a doua confruntare din această grupă între Macedonia de Nord și Ucraina, iar tricolorii speră să bifeze nou puncte din nouă în campania din luna septembrie.

Tot în această seară se mai joacă în alte patru grupe din preliminariile europene ale Cupei Mondiale Qatar 2022. Nume mari ale continentului intră pe teren pentru a aduna punctele necesare calificării. Italia, câștigătoarea Euro 2020, are nevoie de un succes acasă cu Lituania, după două remize consecutive, cu Bulgaria și cu Elveția, care i-au complicat existența în grupa C.

Polonia – Anglia este derby-ul serii în Europa. Sunt primele două clasate în grupa I, condusă de finaliștii de la Euro 2020, cu un avans de cinci puncte. În cazul unui succes la Varșovia, echipa lui Gareth Southgate scapă în câștigătoare. Dacă bate Polonia lui Lewandowski, bătălia pentru prima poziție se reaprinde.

Belgia defilează în Grupa E. A câștigat cele două meciuri din această lună la trei goluri diferență, 3-0 cu Cehia și 5-2 cu Estonia, și este gata să marcheze din nou multe goluri și în deplasare cu Belarus. Meciul se joacă pe teren neutru, în Rusia.

Spania joacă pentru prima dată în istoria sa în Kosovo și are nevoie de un succes, pentru că altfel riscă să-i cedeze Suediei primul loc în grupa B. Nordicii au meci ușor în Grecia și sunt la un punct în spatele ibericilor înaintea acestei etape.

Programul complet al zilei în preliminarii

Iată toate meciurile care se joacă astăzi în preliminariile europene ale CM 2022 și posturile de televiziune care transmit partide.

Grupa B

Kosovo – Spania ora 21:45 (Digi Sport 4, Look Sport 2)

Grecia – Suedia ora 21:45

Grupa C

Italia – Lituania ora 21:45 (Digi Sport 3, Look Sport 3)

Irlanda de Nord – Elveția ora 21:45

Grupa E

Belarus – Belgia ora 21:45

Țara Galilor – Estonia ora 21.45

Grupa I

Polonia – Anglia ora 21:45 (Digi Sport 2, Look Sport +)

Ungaria – Andorra ora 21:45

Albania – San Marino ora 21:45

Grupa J

Armenia – Liechtenstein ora 19:00 (Digi Sport 1, Look Sport+)

Macedonia de Nord – ROMÂNIA ora 21:45 (Pro TV)

Islanda – Germania ora 21:45 (Digi Sport 1, Look Sport)

 

Urmăriți Playsport.ro și pe