La ce televiziune îl vom putea vedea pe David Popovici concurând pentru România. Europeanul de seniori se va vedea pe micile ecrane

Giosanu Catinca / 10.08.2022, 22:53
La ce televiziune îl vom putea vedea pe David Popovici concurând pentru România. Europeanul de seniori se va vedea pe micile ecrane

David Popovici va participa la o nouă competiție după ce a strălucit la Campionatul European de înot pentru juniori de la Otopeni. Concursul nu va avea loc în România, dar se va vedea pe micile ecrane. La ce televiziune îl vom putea vedea pe dublul campion mondial.

Veste uriașă pentru românii care vor să îl susțină pe David Popovici

David Popovici nu are timp de odihnă. Sportivul legitimat la Dinamo va evolua zilele următoare la Campionatul European de Nataţie pentru seniori de la Roma. El s-a antrenat intens pentru această competiție și speră să cucerească o nouă medalie.

Toți românii vor putea urmări evoluțiile lui David Popovici. Televiziunea Română a acceptat să transmită Campionatul European de Natație. Inițial, au existat câteva neînțelegeri contractuale cu broadcasterul competiției, dar problemele s-au rezolvat în cele din urmă.

David Popovici va concura în patru probe

Sportivul antrenat de Adrian Rădulescu va lua parte la patru probe în cadrul Campionatului European de natație pentru seniori de la Roma.

– 100 m liber (12.08 – serii și semifinale; 13.08 – finala)

– 200 m liber (14.08 – serii și semifinala; 15.08 – finala)

– ștafeta 4×100 m liber (14.08 – serii și finala)

– 400 m liber (17.08 – serii și finala)

Dorința ascunsă a lui David Popovici

Tânărul înotător care a devenit dublu campion mondial la Budapesta și s-a transformat într-un adevărat erou național este pregătit pentru provocarea de la Roma. El a ajuns deja în Italia.

Celebrul sportiv își dorește ca românii să-i urmărească toate cursele. El este convins că în tribune la Roma vor fi mulți oameni care îl vor susține, dar vrea ca cei care nu pot ajunge acolo să îi poată vedea în direct alunecarea prin apă. Și chiar se va întâmpla asta, pentru că TVR va transmite în direct Campionatul European de natație pentru seniori de la Roma.

Lotul României la Campionatul European de natație pentru seniori de la Roma

Înot: David Popovici (100 m liber, 200 m liber, 400 m liber, ștafetă 4×100 m liber), Alexandra Dobrin (200 m mixt, 400 m mixt), Alexandra Victorița Bogdăneci (50 m fluture, 100 m fluture), Patrick Sebastian Dinu (100 m liber, ștafetă 4×100 m liber), George-Alexandru Stoica-Constantin (100 m liber, ștafetă 4×100 m liber), Mihai Gergely (100 m liber, 200 m mixt, ștafetă 4×100 m liber), Andrei Mircea Anghel (50 m spate, 100 m spate);

Sărituri în apă: Amelie Forster (trambulină 1 m), Angelica Muscalu (platformă 10 m);

High Diving: Cătălin Preda, Constantin Popovici.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Eduard Câșlaru, Răzvan Florea, Adrian Cherciu, Florin Avasiloae, Dragoș Luscan, Claudiu Radu.