La doar 30 de ani, a murit după o ciocnire pe terenul de fotbal. A reintrat pe teren, dar s-a prăbușit la câteva secunde

Moldoveanu Camelia 26.12.2021, 15:34
La doar 30 de ani, a murit după o ciocnire pe terenul de fotbal. A reintrat pe teren, dar s-a prăbușit la câteva secunde

La doar 30 de ani, Sofiane Loukar a decedat pe teren după ce s-a lovit la cap într-un duel cu un adversar. El a reintrat pe teren după accidentare, crezând că totul este ok, însă la scurt timp s-a prăbușit fără viață. Colegii de echipă au fost sfâșiați de durere.

Un fotbalist a murit pe 25 decembrie, asta după ce s-a lovit la cap

Sofiane Loukar a evolua la echipa Mc Saida, formație aflată în a doua ligă algeriană. Tragicul eveniment a avut loc într-un meci contra ASM Oran, după ce fotbalistul de 30 de ani a reintrat pe teren în urma unui duel cu un adversar. Lovitura l-a cap i-a fost fatală, iar medicii care au intervenit de urgență nu ai mai reușit să-l recupereze.

În ciuda intervenţiilor medicilor, el a murit în urma acestei lovituri violente. Imediat i-am verificat dosarul la nivelul ligii şi nu avea nicio contraindicaţie pentru a practica fotbalul. Dosarul său era perfect”, a spus Ali Malek, președintele ligii algeriene.

Pe internet au apărut imagine de la vestiare, după tragicul eveniment. Fotbaliștii erau sfâșiați de durere, doi dintre ei sprijinindu-se de perete în timp ce plângeau în hohote. Strigătele de durere răsunat pe golurile clădirii.

Jeremy Wisten s-a sinucis pentru că Manchester City nu i-a mai prelungit contractul

Pe 24 octombrie 2020 o veste tragică zguduia din temelii lumea fotbalului. Jeremy Wisten, talentatul fotbalist de doar 18 ani, s-a sinucis. Ancheta cu privire la cauzele care l-au determinat să recurgă la acest gest s-a încheiat. Specialiștii au ajuns la concluzia că tânărul și-a luat viața pentru că Manchester City nu a mai vrut să-i prelungească înțelegerea, potrivit Daily Star.

Jeremy Wisten a suferit o accidentare gravă la genunchi pe vremea când avea 13 ani, lucru care l-a ținut departe de teren timp de cinci luni. După acest eveniment, Wisten nu a mai evoluat în ritmul colegilor lui. Clubul de pe Etihad Stadium a luat decizia să nu-i mai prelungească înțelegerea, iar adolescentul s-a văzut nevoit să dea mai multe probe la alte cluburi din Anglia pentru a fi primit undeva. Din nefericire le-a picat pe toate.

Astfel, tânărul fotbalist s-a văzut în situația în care niciun club nu-l accepta pentru a putea să-și urmeze visul. Mai mult, pandemia de Covid-19 i-a adus și alte suferințe. Ca orice tânăr, și mai ales unul într-o stare avansată de tristețe, și-a dorit să se vadă cu prietenii lui. Din nefericire, izolarea și restricțiile l-au întristat și mai mult.

Urmăriți Playsport.ro și pe