La Torino se vorbește iar de Radu Drăgușin! Gazzetta dello sport a aflat ce planuri are Juventus cu românul împrumutat la Salernitana

Robert Zanfir 29.04.2022, 23:44
La Torino se vorbește iar de Radu Drăgușin! Gazzetta dello sport a aflat ce planuri are Juventus cu românul împrumutat la Salernitana

Radu Drăgușin nu intră în planurile lui Juventus nici pentru sezonul viitor. Presa din Italia anunță că fundașul ar putea fi împrumutat la Cagliari. Torinezii au și două condiții pentru perfectarea afacerii.

După un început entuziasmant la Juventus, Radu Drăgușin a intrat pe un curs descendent în ultima parte a carierei. Împrumutat la Sampdoria, apoi la Salernitana, fundașul nu pare să își găsească locul nici la sud de Napoli. Salvarea ar putea veni de la Cagliari, unde este așteptat de Răzvan Marin.

Juventus l-ar putea împrumuta pe Radu Drăgușin la Cagliari

După 15 meciuri jucate în Genova, în tricoul Doriei, Radu Drăgușin a ajuns la Salernitana. În sudul Italiei, fostul jucător de la Regal Sport a prins cinci partide, după care a fost trecut pe banca de rezerve.

Coincidență sau nu, Salernitana a câștigat ultimele trei partide, în care românul nu a jucat. De fapt, Drăgușin are doar 35 de minute în ultimele 9 partide!

În consecință, Juventus ia în calcul un alt împrumut al fundașului reprezentat de Florin Manea. Tuttojuve.com, care citează Gazzetta dello Sport, notează ca Massimiliano Allegri nu l-a inclus în planurile lui pe Drăgușin și că ar agrea un schimb cu Cagliari.

Conform sursei citate, Juventus ar fi de acord cu un împrumut, dar doar dacă sarzii se vor salva de la retrogradare. În plus, Juve ar plănui cedarea pentru un sezon a internaționalului României pentru a facilita aducerea tânărului fundaș dreapta Raoul Bellanova (21 de ani), o țintă mai veche a torinezilor.

Radu Drăgușin, debut tensionat la națională

Radu Drăgușin a debutat la naționala României în amicalul pierdut cu Grecia, 0-1. Fundașul nu prins multe minute, iar Florin Manea nu a ezitat să critice strategia lui Edi Iordănescu.

„Eu îmi doresc ca anul viitor să se ducă undeva, dacă nu merge la Juventus, la o echipă de mijlocul clasamentului care să și performeze puțin, să îi dea mai multe încredere, mai mult tupeu în joc. Sigur, are calități deosebite.

Dacă ne referim la postul pe care îl joacă, așa cum vorbim despre Tavi Popescu că va fi o certitudine în cel mai scurt timp și un mare talent care va confirma, eu zic că și el la linia de apărare, la cei de 21-22-23 de ani e un lider prin ce calități are, dar eu zic să așteptăm”, a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt
30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Drăgușin cu Juventus

Nu ești fotbalist dacă ești fericit când nu joci. Normal că a fost nefericit că nu a jucat. Mor când aud că mai are timp,
Florin Manea