UPDATE: Kayserispor l-a convins pe Petrescu! Turcii anunță că joi va conduce primul antrenament. Toate detaliile mutării

Radu Bordei 04.01.2021, 21:50
UPDATE: Kayserispor l-a convins pe Petrescu! Turcii anunță că joi va conduce primul antrenament. Toate detaliile mutării

UPDATE, ora 21:50 / Clubul Kayserispor a anunțat pe pagina de Twitter că a ajuns la un acord cu Dan Petrescu. La scurt timp, însă, postarea a fost ștearsă. Semn că mai sunt unele detalii de negociat. Dar presa din Turcia scrie că acordul este deja total și este doar o chestiune de ore până la numirea oficială. Iar Petrescu va conduce joi primul antrenament. Gegenpress Time anunță că Petrescu a acceptat un contract pentru următorii doi ani și jumătate. Salariul ar fi de aproximativ un milion de euro pe sezon. Primul obiectiv pentru Kayserispor este evitarea retrogradării, misiune deloc facilă.


Kayserispor este disperată după Petrescu! Aflată pe ultimul loc în Turcia, gruparea este gata să facă eforturi considerabile pentru antrenorul român.

Dan Petrescu nu ar avea probleme de adaptare. Silviu Lung Jr, Denis Alibec și Cristi Săpunaru fac parte din lotul fromației din Turcia.

Kayserispor este disperată după Petrescu! Românul ar avea un salariu mare pentru Turcia

„Bursucul” nu duce lipsă de forte după plecarea de la CFR Cluj. Antrenorul anunțase că este dorit de multe echipe din străinătate și avea dreptate. Digisport.ro anunță că ultima propunere vine din Tucia.

Kayserispor are parte de un sezon de coșmar, este pe ultimul loc și retrogradarea nu este departe. De aceea șefii grupării sunt dispuși să îi ofere lui Petrescu un salariu de 500.000 de euro, doar pentru un contract până în vară.

Este o ofertă foarte bună pentru Turcia, dar Petrescu trebuie să se decidă repede.

Cristi Săpunaru poate lucra cu Dan Petrescu în Turcia

Va da răspunsul până la finalul săptămânii

Cu doar 10 puncte în 15 meciuri, Kayseri este în criză de timp, așa că echipa așteaptă un răspuns repede de la Petrescu. Mai ales că sunt 6 puncte diferență față de lcoul care permite salvarea de la retrogradare.

Șansele de a accepta sunt destul de mici. Petrescu nu pare mulțumit de bugetul de transferuri oferit și nici de faptul că salariul integral depinde de salvarea de la retrogradare.

Petrescu a mai încercat și în China să preia o echipă și să o salveze de la retrogradare, dar fără succes. Un alt eșec similar nu ar fi bun pentru cariera antrenorului. Mai ales că există și alte oferte foarte tentante pe masă

Anglia sau Arabia Saudită?

Dan Petrescu își poate permite să aștepte liniștit pentru că este dorit în mai multe campionate.  Chiar și din Anglia, țara unde viseză să antreneze, Petrescu ar putea avea o ofertă. Fosta sa echipă, Sheffield Wednesday, este într-o situație grea în liga a doua din Anglia și Petrescu este unul dintre favoriți. Chiar dacă financiar nu ar fi cea mai bună variantă, o experiență de succes i-ar putea ușura lui Petrescu accesul către Premier League.

O altă provocare ar veni din Arabia Saudită. Al Nasr, una din cele mai reputate echipe din zonă, i-a pregătit lui Petrescu un salariu cu multe zerouri în coadă.

Echipa tocmai ce și-a demis antrenorul, pe Rui Vitoria, dar trebuie să îi plătească portughezului o sumă importantă. 6 milioane de euro este despăgubirea antrenorului, așa că Petrescu așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile.

Urmăriți Playsport.ro și pe