Laporta a reacționat după ultimele vești legate de Lionel Messi: „Inima lui bate pentru Barcelona”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.12.2022, 17:08
Laporta a reacționat după ultimele vești legate de Lionel Messi: „Inima lui bate pentru Barcelona”

Jurnaliștii de la Le Parisien au anunțat că Lionel Messi va semna în curând un nou contract cu Paris Saint-Germain. La scurt timp, informația a fost confirmată de reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano. Așadar, este destul de clar că starul argentinian va continua pe Parc des Princes măcar încă un sezon de la finalul acestei stagiuni.

Joan Laporta susține că revenirea lui Lionel Messi pe Camp Nou nu este chiar „misiune imposibilă”

Chiar și așa, Joan Laporta nu renunță la ideea de a-l aduce înapoi pe Messi pe Camp Nou la un moment dat. Președintele Barcelonei a ținut să le readucă aminte tuturor faptul că fotbalistul de 35 de ani este extrem de atașat de clubul la care a crescut și la care a devenit cel mai bun din lume, în mai multe rânduri. Astfel, el crede în continuare că există șanse ca Messi să revină cândva la Barcelona.

„Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Este fanul Barcelonei, inima lui bate pentru Barcelona. Așa că zvonurile legate de el sunt normale. Dacă se va întoarce Messi la Barcelona? Este jucătorul lui PSG. Ne-ar plăcea să îl avem pe Leo înapoi aici într-o zi. Dar vom vedea”, a spus Joan Laporta pentru Barca TV, citat de Fabrizio Romano.

Președintele clubului catalan a fost acuzat că l-a „mazilit” pe argentinian în 2021

Desigur, aceste cuvinte ale lui Laporta pot fi considerate de către unii fani ai Barcelonei ca făcând parte dintr-o strategie de „reconciliere”. În vara anului 2021, atunci când Lionel Messi a plecat de pe Camp Nou pentru a semna cu Paris Saint-Germain, au existat foarte multe voci care l-au acuzat pe Laporta că nu a făcut tot ce a ținut de el pentru a împiedica acest deznodământ.

La acel moment, Barcelona se confrunta cu probleme financiare uriașe și nu mai putea înregistra contracte noi pentru că depășise fondul salarial maxim permis de Liga Spaniolă de Fotbal. Pentru a rezolva această problemă Messi ar fi fost dispus atunci să joace chiar „pe gratis” pentru câteva luni. Oficialii clubului blaugrana au susținut însă că acest lucru nu ar fi fost posibil. Din păcate pentru ei, nu au fost crezuți de foarte multă lume.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe