Laporta s-a trezit! Îi aplică lovitura decisivă lui Real Madrid. Ce se întâmplă în spatele cortinei

Moldoveanu Camelia 19.11.2021, 19:54
Laporta s-a trezit! Îi aplică lovitura decisivă lui Real Madrid. Ce se întâmplă în spatele cortinei

Real Madrid ar putea să piardă semnătura lui Kylian Mbappe în fața marii rivale din La Liga. Destinația finală a starului de la PSG ar putea fi una surprinzătoare. Presa internațională a dezvăluit planul secret din spatele negocierilor.

Mbappe ar putea ajunge în La Liga, însă nu la Real Madrid

Încă din vară se vorbește frecvent despre mutarea lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid. Totuși, destinația finală ar putea fi alta, una total surprinzătoare. Potrivit presei din Spania, în cursa pentru șeptarul celor de la PSG s-a înscris și Barcelona.

Se pare că Joan Laporta le-a mărturisit apropiaților că își dorește să-l aducă pe Mbappe la Barcelona și că o să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini această dorință. Cu toate acestea, spaniolii sunt de părere că șansele ca Real Madrid să piardă semnătura lui Kylian Mbappe, în fața celor de la Barcelona, sunt minime.

Revenirea lui Messi naște o adevărată fantezie și este de aceleași proporții cu cea a lui Laporta care le spune apropiaților că o să semneze cu Mbappe înaintea celor de la Real Madrid.

Florentino Perez, între timp, este calm”, a declarat Mario Torrejon, potrivit AS.com.

De ce nu a ajuns la Real Madrid în vară. Everton a fost problema reală

Șeptarul celor de pe Parc des Princes este printre cei mai doriți și urmăriți fotbaliști ai momentului, Real Madrid exprimându-și chiar public dorința de a semna cu acesta. După mai multe negocieri cu PSG, Mbappe a rămas pentru moment tot la Paris. Francezul va fi liber de contract după terminarea sezonului 2021/22, însă Nasser Al-Khelaifi face tot posibilul să-l convingă să semneze o prelungire. Mai mult, oficialii PSG au dezvăluit că Mbappe le-a promis că nu o să plece niciodată gratis, în semn de respect pentru echipă și pentru că încă au de plătit „rate” către Monaco.

Potrivit presei din Anglia, Nasser Al-Khelaifi joacă la două capete, el încercând să-l păstreze pe Mbappe dar și să-l înlocuiască în același timp. Mai exact, Everton a refuzat să-l lase să plece pe Richarlison, fotbalistul despre care parizienii cred că este înlocuitorul perfect pentru Kylian. Dat fiind faptul că PSG nu a reușit să găsească un șeptar potrivit, Mbappe nu a fost lăsat să semneze cu Real Madrid. Oficialii de pe Parc des Prices pregătesc o altă lovitură, resemnați cu gândul că starul francez urmează să meargă pe Santiago Bernabeu din vară. Este vorba despre Karim Adeyemi, jucătorul lui RB Salzburg.

Urmăriți Playsport.ro și pe