Larisa Drăgulescu a fost lovită cu sânge rece de Marian, sportivul-idol de la Survivor România. Relatări cutremurătoare

Giosanu Catinca / 23.03.2022, 16:40
Larisa Drăgulescu a fost lovită cu sânge rece de Marian, sportivul-idol de la Survivor România. Relatări cutremurătoare

Marian Drăgulescu, multiplu campion european și mondial la gimnastică artistică, a fost dat de gol. Fosta sa soție, Larisa, a povestit cum a fost bătută de noul concurent de la Survivor România 2022.

Larisa, bătută fără milă de Marian Drăgulescu

Fosta soție a ”faimosului” de la Survivor România 2022 a dezvăluit că a trăit clipe de coșmar alături de campionul european. Mai mult, fosta soție a gimnastului a afirmat că mama lui Marian Drăgulescu a blestemat unul dintre copiii pe care îi are cu sportivul care e idol la Survivor România.

Invitată la podcast-ul „În oglindă”, Larisa a mărtusirit că cel mai tare a înspăimântat-o faptul că blestemul s-a împlinit.

Gimnastul român este printre ultimii veniți în echipa Faimoșilor la Survivor. Sportivul a atras publicul de partea sa, însă lucrurile se pot schimba după ultimele declarații pe care le-a făcut fosta lui soție, în cadrul unei emisiuni tv.

”Mi-a dat cu pumnii și picioarele”

Larisa Drăgulescu a vorbit deschis despre abuzurile la care a fost supusă de către familia fostului soț.

S-a ajuns până la violență destul de gravă. La început a fost o palmă, două. Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta, așa îmi zicea. Situația se repeta. Erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii pentru că băiețelul auzise și se trezise.”, a spus Larisa Drăgulescu, conform spynews.ro.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a ținut să mărturiescă că sportivul a bătut-o atât de tare încât a lăsat-o pe jos. Publicul larg va afla mai multe detalii despre drama Larisei din podscast-ul ”În oglindă”, care va fi difuzat luni, 21 martie.

În Germania, m-am simțit protejată făcând acest lucru. Pentru că acolo este o muncă cu acte în regulă. Tu ca fată nu știi niciodată ce client vine, cum este. Nu ai de unde să știi ce se poate întâmpla. Nu știu cât câștigă o escortă într-o lună de zile. Eu am făcut sume mari, chiar și 50.000 de euro, poate mai mult. Am câștigat sume frumoase. Nu am regrete. În momentul de față, mă consider o femeie realizată. Am obținut tot ce mi-am dorit financiar. Copiii mei au tot ce își doresc.”, a mărturisit Larisa Drăgulescu, potrivit click.ro.