Galerie foto | Larisa Drăgulescu, la un pas să fie ucisă. Declarații înfiorătoare ale vedetei de pe OnlyFans

Moldoveanu Camelia / 30.01.2022, 09:03

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu s-au despărțit cu mare scandal, asta după ce femeia a dezvăluit că a fost agresată în repetate rânduri de către fostul gimnast. Imaginile cu fosta soție a campionului mondial la gimnastică în timp ce-și spunea drama, cu un ochi vânăt, sunt deja de notorietate. Însă, Larisa a dezvăluit încă un episod înfiorător din fosta căsnicie.

La un pas de a fi împușcată. Larisa Drăgulescu a dezvăluit totul

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este în acest moment o adevărată vedetă pe site-urile pentru adulți și a reușit să strângă o avere impresionantă cu aparițiile sale provocatoare. Cu toate că acum este mereu cu zâmbetul pe buze și se bucură de o familie frumoasă alături de noul ei soț, în trecut, Larisa a avut foarte mult de suferit.

Imaginile cu Larisa Drăgulescu în lacrimi și cu ochiul vânăt au șocat întreaga țară. Cu toate că i-a dăruit lui Marian doi copii (Richard și Beatrice), fostul gimnast nu a ezitat să-și pună partenera la punct cu mai multe lovituri.

La un pas să fie împușcată de fosta soacră

Se pare că nu doar Marian Drăgulescu a agresat-o, Larisa a povestit și cum era să moară împușcată de fosta soacră:

Cu mare grijă a premeditat totul în jurul orelor 16.00. Când Marian a plecat la antrenament, mama lui a scos uşa dormitorului nostru din balamale. Era bolnavă de gelozie. Din cauza acelei uşi a început scandalul, iar pe Marian l-am văzut mai furios ca niciodată, mai ales că mama lui îi cerea continuu să se despartă de mine. După câteva ore, lucrurile s-au mai calmat şi m-am dus la culcare cu Marian. Eram agitată, speriată şi nu am putut să adorm. În aceea seară, Marian avea pistolul în maşină, iar cheile le lăsase pe bar, în sufragerie. Soacră-mea ştiind asta, a furat cheile maşinii şi a luat pistolul. A venit în cameră să mă omoare, dar a apucat-o plânsul. Mi-am dat seama de grozăvia pe care avea s-o facă”, a declarat Larisa Drăgulescu în urmă cu câțiva ani pentru clik.ro.

Vezi pe Playsport.ro cu ce fotbalist celebru s-a iubit fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Dar și ce dorește să facă fosta soție a campionului Drăgulescu. 

Ce spune fiul Larisei Drăgulescu după ce s-a aflat că mama sa face bani din site-urile dedicate adulților

Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu, a recunoscut public că face bani prin intermediul a diverse site-uri dedicate adulților, însă a spus că decizia ei de a practica această meserie a fost luată și cu acordul copiilor. Larisa Drăgulescu are doi copii, unul de 15 ani și unul de 17 ani.

Ceea ce nu a spus e relația secretă pe care a avut-o cu o vedetă din România

Larisa a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp, acolo unde s-a prezentat împreună cu toată familia. Aici, fiul ei, Richard, a explicat cum a primit vestea că mama sa va avea o astfel de meserie. Adolescentul a spus că decizia mamei sale nu a fost una ușoară, însă el a sprijinit-o încă din primul moment:

A fost o decizie destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc”, a declarat băiatul Larisei Drăgulescu într-o emisiune TV.