Larisa Drăgulescu, propunere explozivă pentru fostul soț. De necrezut ce i-a propus lui Marian Drăgulescu după ce l-a văzut la Survivor. “Nu aș spune nu!”

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 14:48
Larisa Drăgulescu, propunere explozivă pentru fostul soț. De necrezut ce i-a propus lui Marian Drăgulescu după ce l-a văzut la Survivor. “Nu aș spune nu!”

Marian Drăgulescu este aștepta acasă, cu brațele deschise, chiar de către fosta lui soție, Larisa Drăgulescu. Focoasa roșcată a recunoscut că nu o să-l refuze pe fostul gimnast dacă o să-și dorească să petreacă timpul împreună.

Marian Drăgulescu, așteptat acasă de Larisa Drăgulescu

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Oamenii de acasă au decis să îl păstreze în competiție pe Ionuț Popa. Fostul gimnast revine în România:

Mă bucur că am participat la Survivor România. O ușă se închide pentru mine, dar se vor deschide alte uși și oportunități. Mi-e dor de familie. Sunt recunoscător celor care au fost alături de mine, sper că le-am oferit emoții frumoase. Dacă aș fi ratat această experiență nu aș fi știut ce pierd”, a declarat Marian Drăgulescu, în consiliul de eliminare de la Survivor România.

După ce a văzut că fostul ei soț este pe cale să ajungă în România, Larisa Drăgulescu s-a gândit că ar fi un moment bun pentru o vacanță. Aceasta a recunoscut că nu l-ar refuza pe gimnast:

„Dacă va dori să meargă cu copiii undeva și să mă invite și pe mine, nu voi spune nu. Am mai fost împreună, ca un fel de familie! Dar asta nu înseamnă că depind de vreun bărbat sau altul!

Rămâne doar la latitudinea sa dacă va dori să se relaxeze alături de noi după emisiune sau poate doar împreună cu copiii săi”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit Impact.

Câți bani a câștigat gimnastul la Survivor

Marian Drăgulescu a câștigat o sumă impresionantă la competiția Survivor România desfășurată în Republica Dominicană. Mulți fani s-au întrebat ce sumă a încasat pentru participarea la Survivor 2022.

Un simplu calcul ne arată că Marian Drăgulescu ar fi încasat zeci de mii de euro la Survivor România 2022. Fostul gimnast era plătit cu 2.500 de lei pe săptămână de la competiția difuzată la Pro TV. El a petrecut mai bine de 3 luni și jumătate în jungla dominicană. În tot acest timp, a avut acces limitat la hrană și odihnă.

Însă, pentru fostul gimnast este o sumă consistentă, ținând cont că după o carieră sclipitoare s-a ales doar cu 700.000 de euro:

De-a lungul anilor, adunate toate medaliile, (am câștigat, n. red.) undeva la 500.000 – 600.000, poate chiar 700.000 de euro. Am fost un sportiv norocos pentru că eu în fiecare an câștigam medalii, ba erau la Europene, ba erau la Mondiale.

Este o sumă mare, dar dacă o întindem pe 20 de ani, nu e o sumă mare (…) Nici nu am investit. Mi-am luat telefoane, mașini, pe care le-am schimbat de vreo trei ori, investiții proaste. Dar, una peste alta, sunt mulțumit. Am reușit să-mi fac o casă, am o mașină, sunt sănătos.”, a dezvăluit Marian Drăgulescu, în emisiunea jurnalistei Denise Rifai.