Relația secretă pe care Marian Drăgulescu a avut-o cu o concurentă de la Survivor 2022! S-a aflat ceea ce mulți bănuiau deja

Giosanu Catinca / 25.05.2022, 08:33
Relația secretă pe care Marian Drăgulescu a avut-o cu o concurentă de la Survivor 2022! S-a aflat ceea ce mulți bănuiau deja

Fostul gimnast Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. El și-ar fi dorit să plece acasă cu premiul cel mare, însă visul i-a fost spulberat.

Elena a avut o reacție uimitoare în momentul în care prezentatorul show-ului din Republica Dominicană a anunțat că Marian Drăgulescu va părăsi competiția. Faimoasa s-a întristat până la lacrimi. Ce relație a existat în trecut între cei doi Faimoși de la Survivor România.

Relația neștiută dintre Marian Drăgulescu și Elena Chiriac

Marian Drăgulescu a avut mai multe contre cu Elena Chiriac de-a lungul competiției din jungla dominicană. În ciuda acestor probleme, nu multă lume știe că de fapt cei doi se cunosc de mai mulți ani și au chiar o relație destul de apropiată.

Tatăl fostei campioane la taekwondo, Romeo Chiriac, a fost cel care i-a dat de gol pe Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Bărbatul a dezvăluit că pe cei doi îi leagă mulți ani de prietenie

Nu e un secret pentru nimeni faptul că Elena cu Marian Drăgulescu sunt prieteni de ani buni de zile. De la galele sportului prezentate de Elena, unde l-a premiat pe Marian, până la evenimente unde au fost invitați amândoi.”, a spus tatăl fostei sportive, într-un interviu acordat pentru sportm.ro.

Elena Chiriac, ceartă cruntă cu Marian Drăgulescu

În ediția din 5 aprilie Elena Chiriac s-a certat atât cu TJ Miles, cât și cu Marian Drăgulescu. Atunci, fosta sportivă a fost acuzată de falsitate și răutate.

Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult. Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul.”, i-a spus TJ Miles Elenei.

Replicile Elenei nu au întârziat să apară. Concurenta de la Survivor l-a făcut milog pe fostul mare gimnast, iar despre TJ Miles a spus că nu are personalitate.

Sunteți amândoi doi frustrați, care au fost respinși de echipa asta. Nimeni nu voia să vă audă sau să vorbească cu voi. Acum ați rămas voi doi. Îmi asum să fiu oaia neagră a echipei. (..) Ăștia sunt bărbați?! Ăștia sunt adulți?! Marian, tu ești un milog.”, au fost replicile Elenei.

În cele din urmă, Marian Drăgulescu a părăsit competiția. El a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că și-a luat la revedere de la colegii lui.