Larisa Drăgulescu vrea să se iubească cu o femeie. Fosta soție a gimnastului și-a găsit liniștea sufletească

Giosanu Catinca / 29.01.2022, 06:39

Larisa Drăgulescu și-a schimbat orientarea sexuală. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a plecat în străinătate, unde a lucrat o bună perioadă de timp într-un club de noapte, iar apoi a devenit starletă pe site-urile interzise minorilor. Tot acolo și-a dat seama că bărbații nu o mai atrag la fel de mult cum se întâmpla înainte.

Fosta soție a gimnastului este de părere cu femeile ştiu să ofere mai multă iubire.

Larisa Drăgulescu a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimanstului Marian Drăgulescu, are acum o avere colosală. Femeia a câștigat milioane de euro din videochat. Pandemia de COVID-19 a făcut-o să se îndrepte către acest domeniu, însă nu regretă niciun moment alegerea făcută.

Mai mult, ea a anunțat că îşi schimbă orientarea sexuală. Blondina este foarte fericită că este vedeta unui videoclip interpretat de Fabio Niță, în cadrul căruia s-a sărutat cu o femeie.

”Nu aș refuza o relație cu o femeie”

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu avea să meargă și mai departe. Ea a dezvăluit că nu ar spune nu unei relații cu o femeie. Ba chiar a oferit și câteva argumente în acest sens.

La cât de dezamăgită am fost din dragoste, nu aș refuza o relație cu o femeie. Asta pentru că femeile știu să ofere mult mai multă iubire.”, a dezvăluit Larisa.

Fabio Niță: ”Iubirea nu are bariere”

Fabio Niță a vorbit și el despre respectivul videoclip.

Suntem foarte bucuroși că am avut o echipă frumoasă pentru a realiza accest videoclip, la care s-a muncit foarte mult. Rezultatul este pe placul nostru.

Povestea clipului este din lumea reală. Ea se referă la faptul că uneori iubim o persoană căreia ne dedicăm tot timpul și oferim iubire, iar, la final, uneori, avem surpriza să aflăm că iubim pe cu totul altcineva.

Personajele din videoclip arată că iubirea nu are bariere și că de multe ori aflăm că persoană de lângă noi iubește de fapt o altă persoană, chiar de accelasi sex. Noi toți din accest clip suntem open minded și suntem de acord că fiecare face ce vrea cu viața lui.

Larisa Drăgulescu și Jasmina sunt bune prietene, iar atunci când au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment să interpreteze personajele pentru că ele însele susţin comunitatea LGBTQ.”, a declarat Fabio Niță, potrivit click.ro.

Căsătoriile între persoane de același sex sunt legale în 13 țări din UE.