Larisa Iordache și-a făcut operație estetică și este de nerecunoscut. Cum arată campioana europeană

Gabriel Eșanu 29.12.2020, 10:40
Larisa Iordache și-a făcut operație estetică și este de nerecunoscut. Cum arată campioana europeană

Larisa Iordache a câștigat două medalii de aur la Campionatele Europene de la Mersin, Turcia. S-a impus la bârnă și la sol în probele de individual pe aparate. A primit sute de felicitări, dar la scurt timp a fost nevoită să se obișnuiască și cu multe critici. Asta după ce a decis că are o nevoie de o schimbare de look. Una chiar radicală, o operație estetică. Și-a injectat acid hialuronic în buze, iar mulți dintre fani nu au fost de acord.

Larisa Iordache nu s-a ferit să răspundă la diferitele comentarii negative. Spune că fiecare este liber să facă orice dorește cu corpul său și că nu va ezita nici pe viitor. De asemenea, le transmite celor care o critică să nu o mai urmărească.

„Fiecare om face ce doreşte el cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici, pe vorbe aruncate pur şi simplu aşa … ‘Măi, scriu că nu-mi convine’. Nu, dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești, nu comentezi. Dacă chiar contează viaţa ta. Pentru că eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. Îmi fac viaţa exact aşa cum vreau eu.

„Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el. Sî se simtă el bine în propriul corp. Şi dacă voi avea nevoie de alte operaţii estetice sau de îmbunătăţiri o să o fac. Pentru că sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok şi la locul lui.

Larisa Iordache spune că nu încurajează operațiile estetice, dar nici nu este contra

Sunt alegerile mele și în ultima perioadă am învățat să nu mai fiu influențată de părerile din online pentru că până la urmă suntem foarte mulţi pe această planetă care ştim totul, ştim ce-i correct, ce e bine, dar nu ne canalizăm pe vieţile noastre. Iar eu am învăţat să mă canalizez pe viaţa mea şi să fac ceea ce-mi place mie. Chiar dacă e din punct de vedere profesional sau viaţa privată. Aşa că…

Larisa Iordache, după operația estetică
Larisa Iordache, după operația estetică prin care și-a mărit buzele

Bine, să nu înţelegeţi că încurajez operațiile estetice și tind să mi le fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm pentru că despre asta este viaţa. Cred că naturalețea înseamnă mai mult decât niște extensii de gene puse, de niște acid în buze sau de alte intervenții chirurgicale.

Cred că contează foarte mult să fii natural prin felul tău de a fi şi să fii om înainte de toate, chiar dacă ai schimbări. Pentru că schimbările fac parte din viaţa noastră. Aşa creştem, aşa ne dezvoltăm, iar schimbările le facem. Bune sau mai puţin bune.  Mie îmi place ce văd în oglindă și mă simt bine în pielea mea”, a dezvăluit Larisa Iordache pe InstaStory.

Urmăriți Playsport.ro și pe