Laurențiu Reghecampf a anunțat când va fi antrenorul FCSB. Condiția pusă din start de antrenorul român

Bordei Radu 22.09.2022, 11:34
Laurențiu Reghecampf a anunțat când va fi antrenorul FCSB. Condiția pusă din start de antrenorul român

Laurențiu Reghecampf îl liniștește pe Nicolae Dică. În acest moment, antrenorul nu este interesat de postul deținut de fostul atacant. Asta chiar dacă Reghe a rămas în relații foarte bune cu Gigi Becali și nu exclude o întoarcere în viitor, la FCSB.

Laurențiu Reghecampf pune punct zvonurilor care îl dau la FCSB. „O să știți că atunci preiau echipa”

Antrenorul se simte bine la Neftci Baku, echipă cu care se luptă la titlu în campioantul azer. Urmează derby-ul cu Qarabag, care va avea o influență importantă asupra acestei lupte. De aceea, nici nu s-a gândit la o eventuală revenire în România, la FCSB. Chiar dacă apăruseră mai multe zvonuri în presă care îl dădeau instalat în locul lui Dică. Mai ales că rezultatele din campionat nu sunt în favoarea fostului atacant.

Gigi îmi este ca un frate mai mare, avem o relație foarte bună. Mereu discutăm, îmi dă sfaturi și asta m-a ajutat. Dar vă pot spune că nu am discutat deloc o eventuală preluare a echipei. Când o să avem astfel de discuții, atunci să știți că eu o să fiu antrenor. Eu și Gigi nu avem nevoie să negociem, pentru a veni la FCSB. El mă cunoaște bine, noi dacă o să lucrăm, o să fie o chestie din suflet, nu va fi nevoie de negocieri, a precizat Laurențiu Reghecampf, pentru digisport.ro

Gigi Becali critică deciziile tactice ale lui Dică. „Nu am legat trei pase”

Gigi Becali încă evită să se implice mai tare peste autoritatea lui Nicolae Dică, la echipă. Cu toate acestea, latifundiarul a criticat jocul echipei, după încă un eșec. Patronul l-a chemat pe fostul atacant la ordine pentru a vedea ce nu merge.

Vreau să vorbesc cu Dică pentru că nu avem o direcție de joc. Mă uitam la echipa Craiovei, eram liniștit și noi nu am legat nici trei pase. Am jucat doar pe valoare individuală, adversarul a avut mereu mingea, a făcut tot ce a vrut. Totuși, o să vă zic ceva ce n-am mai zis niciodată, sunt mulțumit de fundași.

Nu este vina lor la goluri, Tamm nu trebuia să ajungă la duel cu Markovic. Mijlocașii nu și-au făcut treaba, mingea nu avea ce să caute acolo. Dică a luat măsuri, l-a scos pe Haruț, care nu juca nimic, era zero. Apoi am jucat ceva mai bine, dar el trebuie să răspundă la ce s-a întâmplat, a comentat Gigi Becali, pentru Pro Arena.