Laurențiu Reghecampf a pus primul jucător pe „lista neagră” la U Craiova: „Nu dau vina pe el, dar și-a pierdut postul de titular!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 31.07.2021, 18:31
Laurențiu Reghecampf a pus primul jucător pe „lista neagră” la U Craiova: „Nu dau vina pe el, dar și-a pierdut postul de titular!”

Eliminarea Universității Craiova din turul 2 preliminar al Conference League produce în continuare ecouri în Bănie. Laurențiu Reghecampf a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani de duminică. Cu această ocazie, antrenorul de 45 de ani a spus că, cel mai probabil, echipa sa va mai face și alte transferuri, după ce Ionuț Vînă a fost prezentat oficial.

Reghecampf a vorbit în mod special despre postul de portar. Mai ales în contextul în care Gigi Becali a declarat că vrea să îl cedeze pe Andrei Vlad la echipa din Bănie. Antrenorul Universității Craiova a dat de înțeles că nu ar refuza această mutare, chiar dacă mai dispune în acest moment și de Mirko Pigliacelli și de David Lazar.

Laurențiu Reghecampf a spus că Pigliacelli și-a pierdut locul de titular la Universitatea Craiova pentru moment

Reghecampf chiar a explicat că Pigliacelli nu are postul de titular asigurat la Craiova și a dat de înțeles că italianul nu a avut o prestație pe măsura așteptărilor în meciul cu FCSB, când a încasat 4 goluri. Tocmai din acest motiv el și-a pierdut locul în poarta oltenilor. Reghe a ales să îl titularizeze pe Lazar în meciul retur cu KF Laci din Conference League. Fostul portar al Astrei nu a primit gol, așa că sunt șanse foarte mari să fie titular și cu Botoșani.

L-am adus pe Ionuț (Ionuț Vînă), probabil vor mai veni și alți jucători. Noi vorbim zilnic ca să îmbunătățim lotul echipei, să avem un nivel ridicat la antrenamente pentru că așa avem și la meci. Nu există o listă, ci anumite posturi unde avem nevoie de dublură, sau un jucător care să ridice nivelul. Dar asta în funcție de bugetul pe care îl avem. Așa putem să cumpărăm 20 de jucători și să formăm o echipă nouă, dar nu este cazul. O să vedem și cu Vlad, dar noi în momentul de față suntem acoperiți. Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, joacă la echipa națională… Eu nu văd ce problemă ar fi dacă am avea 3 portari de mare valoare, asta dacă vine și Vlad.

Lazar a apărat bine, dă siguranță și era normal să mă gândesc la el după meciul cu FCSB. Acolo echipa a luat 4 goluri. Nu dau vina pe Mirko, dar pentru mine decizia este să apere Lazar. Mirko este plătit, este jucător profesionist și trebuie să își facă treaba cum o fac ceilalți. Nu există un contract în care să scrie că trebuie să fie titular”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.