Laurențiu Reghecampf a răbufnit după suspendarea exemplară a lui Bancu: „Suntem exagerați. Cei de la Comisii trebuie să analizeze mai bine”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 23:20
Laurențiu Reghecampf a răbufnit după suspendarea exemplară a lui Bancu: „Suntem exagerați. Cei de la Comisii trebuie să analizeze mai bine”

În mod evident, Laurențiu Reghecampf nu a fost deloc încântat când a aflat că Nicușor Bancu a primit o suspendare de 6 etape, cea mai mare posibilă, după ce l-a lovit cu capul în piept, și apoi cu mingea în cap, pe Stefan Ashkovski, în meciul jucat de Universitatea Craiova pe teren propriu contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în manșa retur a semifinalei Cupei României.

Laurențiu Reghecampf a admis că fotbalistul său a greșit grav la acel moment. Dar susține că în general acesta este un jucător fair-play, iar pedeapsa dictată este mult prea aspră. De altfel, Universitatea Craiova a și conrstat-o la scurt timp după pronunțarea ei.

Laurențiu Reghecampf nu este de acord cu suspendarea primită de Nicușor Bancu după returul cu Sepsi

În rest, antrenorul formației din Bănie a analizat meciul și a apreciat că echipa sa a jucat foarte bine per total, chiar dacă în prima repriză Farul a ratat câteva ocazii mari. De asemenea, Reghecampf a vorbit despre situația lui Elvir Koljic, care nu reușește să găsească drumul spre gol în ultima perioadă. Dar și despre Marius Constantin, pe care l-a criticat la un moment dat în timpul jocului.

Dacă ne uităm la prima repriză, nu a fost chiar așa ușor. Ei au avut câteva ocazii mari. Ei au ratat, noi am marcat. A trebuit să ne gândim și la următorul meci. Meciul cu Botoșani este mult mai important decât cel din seara asta. Mă bucur că toți jucătorii care au intrat și-au făcut bine treaba. În mare, sunt mulțumit de joc.

Sigur că poate. Elvir este un jucător foarte bun. Trece printr-o perioadă mai grea pentru că nu reușește să marcheze. Atacanții sunt nervoși în momentul în care nu marchează.

Avem un lot valoros și trebuie să ne gândim la ultima partidă pe care o avem de jucat. De asta am schimbat la pauză. Eu am mare încredere în Marius (n.r. Marius Constantin). De fiecare dată când l-am folosit ne-a ajutat.

Mi se pare că suntem puțin cam exagerați. Mă abțin de la comentarii. Cei de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. Nu este normal că el să facă așa ceva. Dar este un băiat cu caracter frumos, care își recunoaște greșeala. Trebuie să facem tot ce putem ca el să primească mai puține meciuri.

Înainte de a face orice strategie, nu ar trebui să mai vorbim despre acest lucru. Jucăm pe teren propriu, cu o echipă foarte bună, cu un antrenor bun. Dar cred că avem prima șansă și trebuie să ne respectăm blazonul”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu Farul Constanța.

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au fost luați de val după victoria cu Farul: „Echipa este pe primul loc și vrem în Europa”. Ce a spus Baiaram despre transferul la Fiorentina