Laurențiu Reghecampf a surprins după eliminarea din Cupă: „Nu s-a greșit nicăieri”. Mesajul pe care i l-a transmis lui Nicușor Bancu după gestul grosolan

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.05.2022, 22:04
Laurențiu Reghecampf a surprins după eliminarea din Cupă: „Nu s-a greșit nicăieri”. Mesajul pe care i l-a transmis lui Nicușor Bancu după gestul grosolan

Laurențiu Reghecampf a apreciat că singurul motiv pentru care Universitatea Craiova a ratat accederea în finala Cupei României a fost reprezentat de lipsa de inspirație la finalizare. Antrenorul formației din Bănie a subliniat că aceasta a primit gol după o ratare uriașă a lui Andrei Ivan și, de asemenea, că eliminarea lui Nicușor Bancu din finalul meciului a făcut ca oltenii să nu mai aibă forța de a pune presiune pe final de meci.

Laurențiu Reghecampf a analizat că singura greșeală a echipei sale a fost relaxarea la finalizare

Laurențiu Reghecampf i-a transmis lui Nicușor Bancu faptul că gestul său din finalul meciului, când și-a lovit un adversar cu capul în piept și apoi i-a și aruncat mingea în cap, nu este unul în regulă.

Supărare, dezamăgire. Am avut trei-patru ocazii foarte mari, nu am profitat de ele. Luăm un gol ușor, mai mult, luăm și un cartonaș roșu. Din păcate pentru noi, o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente, am tratat cu ușurință anumite faze foarte bune de a marca. Am primit un gol dintr-o degajare a portarului, mult prea ușor. Puteam să fim mai lucizi, mai conștienți de faptul că mai aveam timp, aveam șansa să marcăm.

Nu e vorba de meci decisiv și de faptul că nu avem jucători de valoare. Avem. Nu am avut inspirația necesară să marcăm un gol. Faza lui Andrei Ivan, dacă o mai are de 20 de ori, de 20 de ori marchează. După acea fază am primit gol. E o decizie de moment, le-am dat libertatea să facă ce vor în astfel de momente. Le-am spus mereu să ia decizia cea mai simplă.

(n.r. Despre Nicușor Bancu) Vă dați seama că el a încercat, a alergat foarte mult, a fost și multă presiune. Nu pot să vin în fața voastră să îl scuz. Este liderul nostru aici. Gestul pe care l-a făcut nu este ok și el știe asta.

Să terminăm acest final, pe care noi ni l-am făcut dramatic, este numai vină noastră. Dar o să terminăm și după o să facem o analiză, o să luăm o decizie”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Jucătorii lui Sepsi, fără secrete. Cum au eliminat Universitatea Craiova din Cupa României: „Ne așteptam ca ei să cadă”