Laurențiu Reghecampf este fericit că are din nou la dispoziția golgheterul echipei. Pe ce atacant poate miza antrenorul

Bordei Radu / 20.08.2021, 19:47
Laurențiu Reghecampf este fericit că are din nou la dispoziția golgheterul echipei. Pe ce atacant poate miza antrenorul

Laurențiu Reghecampf are o viață mai grea la Craiova, decât se aștepta. Echipa este într-o stare mai proastă decât credea, iar titlul este departe. Antrenorul știe că trebuie să înceapă să lege victoriile cât mai repede.

Meciul pierdut cu UTA i-a lăsat un gust amar, iar acum antrenorul așteaptă o reacție de la fotbaliștii lui. Meciul cu Gaz Metan poate fi prilejul cel mai bun pentru revenirea Craiovei. Mai ales că oltenii se pot baza și pe cel mai periculos jucător din lot. Elvir Koljic este din nou disponibil.

„Ne apropiem de un prim „11” competitiv”. Laurențiu Reghecampf are încredere că oltenii vor începe urcușul către topul Ligii 1

Locul 9 este prea puțin pentru Craiova și Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul a fost adus ca să se bată la titlu, dar deja CFR-ul are un avans considerabil. De aceea, oltenii nu mai au voie să facă pași greșiți, dacă vor să se apropie de podium. Iar acum se va baza și pe golgheterul Elvir Klojic.

Avem multe situaţii de a marca şi reușim să le concretizăm. Asta mă îngrijorează, sper să se regleze cât de repede acest lucru. În atac îl aşteptăm pe Koljic să revină, îl avem pe Markovic, un jucător talentat care face diferenţa în foarte multe momente, a comentat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă

Reghecampf pune presiune pe jucători. „La Craiova nu te poți gândi decât la titlu”

Pentru Laurențiu Reghecampf, ratarea campionatului ar fi un eșec. Asta chiar dacă a venit la o echipă care a pierdut jucători importanți și a și pornit slab sezonul. Totuși, Reghe consideră că oltenii au tot ce le trebuie să tragă la primul loc.

Este presiunea mare, așa va fi la fiecare partidă. În momentul în care îşi doreşti să fii campion trebuie să reuşeşti să treci peste aceste întrebări, momente, stres. Să nu uităm că suntem Universitatea Craiova, ne dorim să câştigăm titlul, pentru acest lucru trebuie să ştim să ne descurcăm şi în momente de stres. Jucătorii știu asta.

Ne trebuie continuitate, noi nu am reuşit să legăm două meciuri cu victorie, nu am reuşit să sufocăm adversarul, să demonstrăm că suntem puternici. De aceea am fost supărat după meciul de la Arad, voi fi mereu nervos după ce pierdem. Știu nivelul pe care noi îl antrenăm, nivelul la care ne dorim să ajungem şi întotdeauna voi avea aceeaşi atitudine în momentul în care vom avea parte de insuccese, a completat Laurențiu Reghecampf