Reghecampf și-a făcut zob jucătorii după înfrângerea cu UTA. „Le cer fapte, nu vorbe. Trebuie să respecte culorile clubului”

Giosanu Catinca / 15.08.2021, 00:07
Reghecampf și-a făcut zob jucătorii după înfrângerea cu UTA. „Le cer fapte, nu vorbe. Trebuie să respecte culorile clubului”

UTA s-a întâlnit sâmbătă seară cu CS U Craiova. Arădenii au reușit să învingă cu scorul 1-0, în runda #5 din Liga 1, prin superbul gol marcat de Liviu Antal. Laurențiu Reghecampf și-a criticat jucătorii imediat după fluierul final.

”Jucătorii care sunt la echipă trebuie să își facă treaba”

Laurențiu Reghecampf s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi în confruntarea cu UTA. Meciul de la Arad s-a disputat într-o atmosferă încinsă, la care au contribuit din plin cei 9.000 de suporteri prezenți pe „Francisc Neuman”. Craiova a părut surprinsă inclusiv de tactica aleasă de arădeni.

Reghecampf este de părere că oltenii nu au jucat la adevărata lor valoare. El susține că fotbaliștii trebuia să fie mult mai atenți și le-a cerut, în termeni duri, să se trezească din letargia care i-a lovit.

Un joc slab făcut de noi, nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Mă aștept la mult mai mult de la ei. Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să facem mult mai mult. Fără vorbe, mai multe fapte. Știm ce probleme avem, vom rezolva încet încet toate problemele. Jucătorii care sunt la echipă trebuie să își facă treaba, să respecte culorile clubului. Ar fi trebuit să joace fotbal. Sincer, nu am văzut golul, o să mă uit și o să discut cu jucătorii. Nu este adevărat că Pigliacelli a semnat cu Pescara. În mare, trebuia să fim mult mai atenți.”, a fost reacția lui Laurențiu Reghecampf, după jocul de la Arad.

Laurențiu Reghecampf: ”Nu vreau să discut despre arbitraj”

Revenit în fotbalul românesc în această vară, Laurențiu Reghecampf continuă să fie unul dintre cei mai importanți tehnicieni ai Ligii 1, iar așteptările care există de la CSU Craiova sunt cu atât mai mari de la venirea sa. Din păcate, formația sa nu a reușit mare lucru în seara aceasta. Arădenii i-au năucit pe olteni. În momentul în care a ieșit la declarații, Reghe s-a legat și de arbitri.

Eu nu vreau să discut despre arbitraj, după meci suntem la cald. Nu am cum să vă spun, era foarte departe de mine. Noi trebuie să ne facem analiza cum trebuie, ei trebuie să facă ceea ce fac la antrenament. Este cel mai frumos lucru când ai parte de asemenea fani și stadioane. Este un lucru pozitiv pentru fotbal.”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.