Laurențiu Reghecampf își apără jucătorii după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0: „Numai așa putem forma o echipă puternică”

Octavian Vasilescu 30.04.2022, 22:24
Laurențiu Reghecampf își apără jucătorii după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0: „Numai așa putem forma o echipă puternică”

Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) are numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi.

Craiova a învins la limită FC Voluntari, scor 1-0, în runda cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1. Peste 16.000 de spectatori i-au împins de la spate pe elevii lui Reghecampf.

După meci, antrenorul gazdelor a fost foarte bucuros la flash-interviu. Elevii săi au obținut trei puncte foarte importante în această seară.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0

Le mulțumesc jucătorilor pentru acest meci, chiar dacă nu a fost plăcut ochiului. Știam că vom suferi. Marius Constantin s-a accidentat și a trebuit să-l schimbăm la pauză. Screciu s-a accidentat la antrenamentul de ieri și n-am riscat azi cu el. Valerică Găman nu este 100% refăcut și i-am mulțumit după meci pentru efortul depus, el a stat 5 luni. Probabil anumiți oameni nu sunt mulțumiți de ce au văzut, dar și noi trebuie să suferim în anumite meciuri. Numai așa putem să formăm o echipă puternică.

Pentru noi, cele mai importante sunt punctele. Sunt jocuri și jocuri. Și în prima repriză puteam marca al doilea gol, la ocazia lui Ivan. Am spus-o și înaintea meciului, acest joc a fost mai important decât va fi cel cu FCSB. Avem jucători care pot face diferența, cu o tehnică foarte bună, dar astăzi n-am avut inspirația necesară să marcăm încă un gol. Trebuie să ne mulțumim cu rezultatul ăsta. Vom avea o altă reacție la meciul următor. Eu sper ca toți jucătorii să fie refăcuți la meciul cu FCSB. Vom fi pregătiți la următorul meci.

A fost o atmosferă superbă azi, am avut peste 15.000 de oameni lângă noi. Sunt convins că vor fi peste 20.000 de oameni la meciul cu FCSB. Cred că avem maturitatea necesară pentru a gestiona următoarele meciuri, dar nu suntem la mâna noastră”, a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu FC Voluntari.

În urma acestui rezultat, oltenii s-au apropiat pentru moment la un punct de FCSB și la trei lungimi de liderul CFR Cluj. Cele două rivale vor juca în următoarele două zile.

Ștefan Baiaram a marcat unicul gol al partidei de pe „Ion Oblemenco”. Pușțiul lui Reghecampf a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 7.

Pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf acesta a fost al cincilea succes consecutiv în play-off. Iată cum arată seria oltenilor: 2-0 vs FCSB, 3-2 vs CFR Cluj, 3-0 vs Farul, 4-0 vs FC Argeș și 1-0 vs FC Voluntari.

Clasament play-off

CFR Cluj va primi vizita celor de la Farul Constanța în această rundă, duminică. FCSB se va duela cu FC Argeș, luni, pe teren propriu.

În runda următoare, Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FCSB.

  1. CFR Cluj – 48 pct.
  2. FCSB – 46 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.