Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial în Azerbaidjan! Ce echipă a preluat după despărțirea de Universitatea Craiova

Autori: Justin Gafiuc, Octavian Vasilescu / 21.06.2022, 22:42
Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial în Azerbaidjan! Ce echipă a preluat după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a semnat cu Neftchi Baku, echipă din Azerbaidjan!

Clubul din Azerbaidjan l-a prezentat oficial pe fostul antrenor de la Universitatea Craiova, marți seară. Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf a preluat Neftchi Baku, din Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf a oferit câteva declarații după ce a semnat cu Neftchi Baku:

Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a spus Reghecampf, în Azerbaidjan.

Reghecampf va avea o concurență aceră în Azerbaidjan, unde se va lupta cu Qarabag pentru titlu. Din 2014 și până în prezent, Neftchi Baku a fost încoronată o singură dată drept campioană. În schimb, Qarabag a cucerit opt titluri. Ambele formații au câte nouă titluri la activ.

Neftchi Baku are un buget anual de circa 8 milioane de euro. Clubul va participa în preliminariile Conference League în acest sezon european. Reghecampf și băieții lui se vor duela cu Aris Limassol în turul secund.

Lotul echipei este cotat la 8,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

VIDEO Imagini de la prezentarea oficială

Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit în urmă cu câteva zile de Universitatea Craiova. Acesta a ajuns la un acord cu patronul Mihai Rotaru, care îi va achita 180.000 de euro pentru rezilierea contractului.

Suma de 300.000 de euro a fost prea mare pentru ca Universitatea Craiova să o activeze, astfel că Mihai Rotaru a negociat cu Laurențiu Reghecampf. Cele două părți s-au înțeles asupra sumei de 180.000 de euro, iar oltenii l-au angajat între timp pe Laszlo Balint.

25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri a înregistrat Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova, în cele 44 de partide în care a condus clubul lui Mihai Rotaru.