Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi, doriți de Mititelu la FC U Craiova

Cosmin Olteanu 21.06.2023, 21:21
Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi, doriți de Mititelu la FC U Craiova

Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi sunt doriți de Mititelu la FC U Craiova.

FC U Craiova a rămas fără antrenor după plecarea lui Joao Janeiro, care nici nu a apucat să debuteze pe banca formației din Bănie.

Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi, doriți de Mititelu la FC U Craiova

Adrian Mititelu a anunțat că Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi sunt doi antrenori pe care îi apreciază, motiv pentru care unul dintre aceștia ar putea deveni noul antrenor de la FC U Craiova.

„Am o simpatie deosebită pentru Reghecampf. Eu l-am adus în Liga 1 atunci când toţi m-au înjurat. A rămas amicul meu şi am vorbit deseori cu el. Nu este un antrenor pe care să nu ni-l dorim, dar nu ştiu dacă acum va fi dispus să vină la noi, poate are alte proiecte. Azi am văzut că a plecat de acolo.

Nu am luat legătura cu niciun antrenor. Am în plan aşa ceva, dar sunt speriat că sunt ghinionist la antrenori. N-am mână bună la antrenori şi poate de data aceasta îl voi lăsa pe fiul meu. M-ar tenta Bergodi, dar nu ştiu dacă e dispus să vină la noi.  Este unul dintre antrenorii tentanţi. S-ar putea să fie o soluţie şi acest nume. Îl respect foarte mult şi este foarte capabil. Ştiu că poate să aducă ceva pozitiv la echipă.

Janeiro era un om deosebit, cu care am avut o comunicare extraordinară. Nu a fost nimic care să ţină de noi”, a spus Mititelu, la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf și Cristiano Bergodi sunt liberi de contract

Laurențiu Reghecampf a rămas liber de contract după ce, miercuri, s-a despărțit de Neftchi Baku, formație la care a activat timp de un an.

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi a părăsit-o pe Sepsi, la finalul acestui sezon, după ce a cucerit Cupa României.

Urmăriți Playsport.ro și pe