Laurențiu Reghecampf vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Ce a putut să-i facă impresarei după ce a intentat divorțul

Moldoveanu Camelia 22.03.2022, 11:39
Laurențiu Reghecampf vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Ce a putut să-i facă impresarei după ce a intentat divorțul

Laurențiu Reghecampf a găsit metoda prin care să o distrugă pe Anamaria Prodan. După ce a depus actele de divorț, antrenorul CS U Craiova a scos toate armele din dotare contra impresarei. Situație dificilă între tehnician și încă soția sa.

Anamaria Prodan, proces după proces cu Laurențiu Reghecampf

După ce și-au reînnoit jurămintele, Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț. Anamaria Prodan a ajuns astfel în fața inevitabilului. Cu toate că tehnicianul a subliniat faptul că nu vrea niciun partaj, se pare că procesul de divorț nu este singurul deschis contra impresarei. De menționat este faptul că Prodanca a fot la Poliție pentru a cere mandat.

Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.”, a mărturisit Anamaria Prodan în podcast-ul „Fiță cu Adiță”.

”El nu are voie să facă dreapta către Snagov”

Anamatia Prodan este convinsă că Laurențiu Reghcampf este influențat de Corina Caciuc, femeia care urmează să-i dăruiască un copil. Nu este pentru prima dată când impresara susține că antrenorul CS U Craiova nu poate să facă nimic fără acordul actualei sale partenere de viață.

„E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.

El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus’, a spus Anamaria Prodan în podcast.”

Urmăriți Playsport.ro și pe