Lista pe care Corina Caciuc i-a făcut-o lui Reghecampf. Ce nu are voie să facă

Moldoveanu Camelia 09.02.2022, 09:33

Corina Caciuc pare să-l țină din scurt pe Laurențiu Reghecampf, asta după ce antrenorul CS U Craiova a decis să se despartă de Anamaria Prodan și să-și clădească o altă familie alături de cea care i-a fost amantă. Femeia care urmează să-l facă tată pe tehnician, pentru a treia oară, a făcut o listă clară cu ce nu mai are voie partenerul ei să facă.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan se plânge de calvarul pe care îl trăiește din cauza soțului cu care se află în plin proces de divorț. Impresara susține că antrenorul din Bănie nu a vrut să rezolve totul la notar și să evite întreaga telenovelă.

Corina Caciuc îi interzice lui Laurențiu Reghecampf. Lista a fost divulgată

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Se pare că se învârte roata. După ce tehnicianul nu-i dădea voie amantei să aibă pre multe pretenții pe vremea când se ascundeau de ochii lumii, acum a venit rândul Corinei să impună o serie de reguli.

Reghecampf nu are voie să vorbească, nu are voie să meargă cu mașina, nu are voie să țină telefonul, n-are voie să ia decizii, n-are voie să-și ajute copiii, n-are voie să facă absolut nimic. Reghecampf are voie să facă ședințe foto, să zâmbească frumos la cameră și atât. Probabil în curând nu va mai avea voie nici să antreneze, va trebui să stea să crească copilul. Îmi doresc foarte tare ca acest proces să fie public, nu cum l-a pus domnia sa, conștient fiind de faptul că voi afla absolut tot și l-a pus la secret. Nimeni nu va pleca cu munca pentru copiii mei.

Anamaria Prodan și-a pus o dorință pentru 2022

Anamaria Prodan a menționat că singura sa dorință e ca (încă!) soțul ei să dispară din viața ei.

Îmi doresc doar să dispară! Îmi doresc ca numele meu și al copiilor mei să nu mai fie târât în acest scandal. Îmi doresc ca judecătorii și avocații să-și facă treaba și să recuperez ce e al meu, pentru că eu am muncit atâția ani”, a declarat Anamaria Prodan la Antrena Stars.

Reghecampf evită să divorțeze: „L-am așteptat să mergem la notar”

Cu toate că își dorește să aibă o nouă familie cu Corina Caciuc, Reghecampf  refuză să divorțeze la notar.

Este un proces simplu ca oricare altul, unde îmi doresc foarte tare să scap odată din calvarul ăsta, și eu și copiii mei, și să ne reperăm ce avem de recuperat. Eu l-am rugat pe domnul Reghecampf de foarte multe ori să ne returneze ceea ce ne-a luat și să terminăm de foarte mult timp. M-am îmbrăcat de nu știu câte ori și l-am așteptat să mergem la notar și și-a bătut joc, nici măcar n-a apărut, a luat totul în glumă”

Anamaria Prodan l-a taxat din nou pe Reghecampf

Anamaria Prodan susține că soțul cu care se află în plin proces de divorț nu are ce să-și învețe fiul, motiv pentru care nici nu vrea să audă de custodie.

Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară. Nu știu de unde are domnia sa aceste informații, căci eu încă nu le-am cerut, dar probabil că vom ajunge și la acest punct. Ce-i drept, consider că băiețelul nostru nu are ce să învețe de la un asemenea comportament, dar fiind avocat de meserie, sunt conștientă că nu poți să faci lucrul ăsta, să-l decazi din drepturi.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe