Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și Iulia Albu! Vedeta TV a făcut dezvăluiri despre fostul acționar de la Dinamo

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 21:59
Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și Iulia Albu! Vedeta TV a făcut dezvăluiri despre fostul acționar de la Dinamo

Iulia Albu a dat cărțile pe față și a dezvăluit când l-a cunoscut, de fapt, pe nașul Cristi Borcea. Mai mult, vedeta a făcut lumină și în cazul presupusei relații cu fostul patron de la Dinamo. Cei doi au un istoric împreună!

Cristi Borcea, legătură neștiută cu Iulia Albu

Toată lumea a crezut pentru foarte multă vreme că Iulia Albu a început să cunoască oameni din „lumea bună” a Bucureștiului abia după ce l-a cunoscut pe Mihai Albu. Lucrurile au stat însă altfel, cel puțin în cazul lui Cristi Borcea. Frumoasa și controversata vedetă a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că fostul patron al lui Dinamo era clientul familiei Vochiță. Mai exact, Cristi și Mihaela Borcea apelau la Roberth Vochiță, tatăl Iuliei Albu.

Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus.

Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a declarat Iulia Albu în emisiunea „La Măruță”.

A avut mai mult decât o relație de prietenie cu Borcea?

S-a zvonit într-o vreme că Iulia Albu și Cristi Borcea nu au fost doar prieteni. Zvonurile au apărut și pentru că fostul „câine roșu” are un apetit crescut pentru femeile frumoase. Fostul patrol al lui Dinamo și vedeta TV au rupt orice legătură.

Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți

Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, a mai spus Iulia Albu.