Femeia secretă din viața lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist vorbește rar despre ea

Ștefănescu Dragoș / 14.10.2021, 10:09
Femeia secretă din viața lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist vorbește rar despre ea

Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri din România. Viața personală plină de suspans l-a adus pe Borcea pe prima pagină a publicațiilor autohtone. De curând au apărut detalii despre femeia secretă din viața lui Cristi Borcea, despre care acesta vorbește foarte rar.

Femeia secretă din viața lui Cristi Borcea

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Există însă și o parte mai puțin cunoscută a vieții lui Borcea. Fostul acționar dinamovist are  are două surori. Violeta, este sora lui Cristi Borcea care se implică în afacerile familiei alături de mama sa. Ştefania, care este sora mai mică, este plecată de mulți ani în Germania și este căsătorită cu un cetățean străin. Sora cea mică a lui Cristi Borcea este o persoană discretă și a dorit să stea departe de ochii presei. Aceasta are 44 de ani şi seamănă mult cu celebrul său frate. Împreună cu soțul său are o fată, iar din păcate ajunge foarte rar în România.

În urmă cu ceva timp, tatăl lui Cristi Borcea a vorbit despre cei trei copii ai săi.

La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania, care trăieşte în Germania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos”, spunea tatăl lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea își mai dorește un copil

Fostul acționar de la Dinamo a avut o viață sentimentală tumultoasă. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. De-a lungul timpului, omul de afaceri a avut numeroase legături amoroase. Ajuns la 51 de ani, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, și are împreună cu aceasta trei copii. Soția omului de afaceri a vorbit recent despre posibilitatea de a avea încă un copil. Pentru Cristi Borcea ar fi cel de-al zecelea copil. Omul de afaceri mai are șase copii cu alte patru femei.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Ciao.ro.