Legătura neștiută dintre Gigi Becali și sora lui Florin Tănase. Cum a ajuns șeful FCSB să o cunoască pe Cristina

Giosanu Catinca / 05.03.2021, 12:53

Cu toții îl cunoaștem pe Florin Tănase, cel mai bun marcator al acestui sezon de Liga 1, însă puțini știu că mijlocașul echipei roș-albastre are o soră. Până aici, nimic ieșit din comun. Surprinzător este însă faptul că sora lui Florin Tănare are o strânsă legătură cu patronul celor de la FCSB. Cum a ajuns șeful FCSB să o cunoască pe Cristina și ce fel de relație au cei doi?

Legătura neștiută dintre Gigi Becali și sora lui Florin Tănase

Florin Tănase este cel mai bun marcator al acestui sezon și ar fi dorit în Statele Unite ale Americii, la New York City FC. Între sora lui și Gigi Becali există o legătură despre care nu știe prea multă lume.

Cristina lucrează la clinica pe care a deschis-o Gigi Becali. Tânara este specializată în chirurgie dento-alveolară și a dezvăluit ca fratele ei a încurajat-o să urmeze acest drum.

Ne-a încurajat pe amandouă, atât pe mine, cât și pe sora mea. Tot timpul a fost alături de noi. Ne-a sfătuit să ne alegem ce ne dorim ca specializare și ne-a susținut.”, a declarat Cristina Tănase, potrivit as.ro.

Cristina Tănase le face zâmbet frumos fotbaliștilor din Liga 1
Cristina Tănase le face zâmbet frumos fotbaliștilor din Liga 1 / Sursa Foto: Antena Stars

Cum a ajuns șeful FCSB să o cunoască pe Cristina

Printre pacienții ei, s-au numărat și fotbaliștii care evoluează la FCSB, dar și patronul echipei bucureștene.

Au venit și de la FCSB, fotbaliști. Sunt campioni, trebuie să le facem zambet de campioni. Evident că-l îngrijesc și pe fratele meu. Trebuie să am grijă de zâmbetul lui. Și Gigi Becali ne-a făcut o vizită. L-am îngrijit.”, a mai spus sora lui Florin Tănase, conform sursei anterior citate.

Clinica medicală la care lucrează sora lui Florin Tănase se află în locul în care își avea sediul conducerea echipei de fotbal FCSB. Clădirea Arcom, situată în apropierea Casei Radio și în proximitatea splaiului Dâmboviței, a fost transformată de Gigi Becali într-o clinică luxoasă, unde sunt tratați, în general, bolnavii de cancer. În ultima vreme, finanțatorul echipei roș-albastre a extins clinica.

La noi în clinică este dezvoltată partea de medicină integrativă, mai ales pe partea oncologică, cu proceduri moderne, precum medicină hiperbară, care a luat mare amploare. Asta înseamnă oxigenarea suplimentară a organismului cu oxigen pur 100%, în interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferică de trei ori mai mare. Acest oxigen suplimentar intra în celulele sanguine. Ajută puterea naturală a organismului de vindecare. Este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generație.”, a explicat Cristina.