Legăturile neștiunte ale noului șef de la Dinamo. “Am fost în liceu cu el!” Ce spune despre relația cu fugarul Sebastian Ghiță

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 13:38
Legăturile neștiunte ale noului șef de la Dinamo. “Am fost în liceu cu el!” Ce spune despre relația cu fugarul Sebastian Ghiță

Noul preşedinte al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că a avut o relaţie de prietenie cu Sebastian Ghiţă. Cei doi au fost colegi de liceu la Ploieşti şi au continuat apoi colaborarea.

Invitat la emisiunea GSP Live, Andrei Nicolescu nu a fost deloc menajat de moderatorul Costin Ştucan. Printre altele, acesta l-a întrebat pe noul şef al „câinilor roşii” cum a fost să reprezinte un om care a fugit din ţară, făcând aluzie la Sebestian Ghiţă.

Aveți o informație greșită. Eu nu am reprezentat un om. Am avut contracte de asistență juridică cu unele dintre firmele în zona comercială care, la un moment dat, au fost asimilate de presă cu Sebastian Ghiță. În zona penală nu am avut tangență cu nimic din ce a însemnat reprezentarea lui. Noi am fost în același liceu la Ploiești. Faptul că am reușit să fiu consilier de business în anumite afaceri care cumva derivau din ce făcea el și acum sunt de super succes nu are legătură cu faptul că ne cunoșteam sau eram prieteni”, a răspuns Nicolescu.

Apropiat şi de Cătălin Rufă

De meserie avocat, Nicolescu a avut tangenţe şi cu Cătălin Rufă, un alt nume controversat din fotbalul românesc. Fost investitor la Râmnicu Vâlcea şi la Sportul Snagov, Rufă a fost acuzat de presă pentru implicare în mafia pariurilor.

De acum vreo 10 ani am început să mă implic alături de niște prieteni în diverse probleme organizatorice ale unor cluburi mai mici. Prima oară la Vâlcea, apoi la Reșița, apoi la Snagov. Cu domnul Rufă, da. Asta pur și simplu pentru că era client al meu în alte business-uri și ușor, ușor, am ajuns în zona asta, a mai precizat Nicolescu.

Nu are litigii cu Rapid

Andrei Nicolescu nu e complet străin de fotbalul românesc. Înainte de a deveni preşedinte al lui Dinamo, Nicolescu a ocupat postul de vicepreşedinte al Rapidului. După plecarea de la gruparea din Giuleşti, acesta a avut mai multe procese pe rol cu Victor Angelescu.

La momentul ăsta, nu mai am nicio dispută cu clubul Rapid. Am o înțelegere cu domnul Șucu legat de chestia asta. Este un om de mare calitate și mare onoare. Singurele mele litigii au fost cu Victor Angelescu, nu cu clubul Rapid. În rest, numai de bine”, a adăugat noul şef al trupei din „Şoseaua Ştefan cel Mare”.

Sursa foto: dinamo1948.club

Urmăriți Playsport.ro și pe