„Sunt prietenii mei, sunt fabuloși și sunt foarte fericită că s-au băgat la Dinamo. Au bani și fac treabă”. Anamaria Prodan, în al 9-lea cer după preluarea lui Dinamo. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 23.03.2023, 12:37
„Sunt prietenii mei, sunt fabuloși și sunt foarte fericită că s-au băgat la Dinamo. Au bani și fac treabă”. Anamaria Prodan, în al 9-lea cer după preluarea lui Dinamo. EXCLUSIV

Dinamo are un nou acționariat, iar noii patroni vor ca echipa să revină în Superligă. Fanii ”câinilor” nu pot fi siguri însă că situația va deveni una bună, pentru că există dezamăgiri legate de ultimii patroni.

Dinamo 7/9: Nicu Grameni vine în această seară în studioul Playsport!

Anamaria Prodan, asigurări pentru fanii lui Dinamo

Anamaria Prodan, impresar, asigură că oamenii care au venit la Dinamo vor face o treabă foarte bună. Ea se bucură că Andrei Nicolescu a ajuns în ”Ștefan cel Mare”.

De asemenea, Anamaria Prodan salută revenirea lui Marian Copilu în fotbal. Acesta a semnat cu Petrolul. Ea spune că această decizie demonstrează că oamenii care se pricep la fotbal vor să revină.

”Sunt prietenii mei și funt fabuloși! Au făcut treabă bună peste tot pe unde au fost. Sunt foarte fericită că s-au apucat de acest nou proiect. Eu zic că au bani, acum nimeni nu știe ce bani are fiecare în cont, dar eu cred că dacă cineva se înhamă la un astfel de proiect au bani. Eu știu că Andrei, peste tot pe unde a fost, inclusiv la Rapid, a făcut treabă.

Dinamo este un mare brand, acolo trebuie să vină mereu oameni cu bani. Probabil și situația este de așa natură. Toți care au investit în fotbal au avut probleme și au făcut un pas înapoi. Dar este frumos că Marian Copilu s-a dus la Petrolul. Oamenii care au dragoste față de fotbal și care se și pricep, cum este Marian, fac performanță”, ne-a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate.

Dinamo – Petrolul: test tare pentru ”câini”

Pentru a fi cât mai implicați în lupta pentru promovare, Dinamo a decis să joace un meci amical cu o echipă din prima divizie. Sâmbătă, de la ora 12:00, elevii lui Ovidiu Burcă se vor duela cu Petrolul Ploiești.

Burcă nu va avea un lot complet pentru acest meci. Denis Oncescu, Costin Amzăr și Ahmad Bani sunt în lotul echipei naționale  U20.

Urmăriți Playsport.ro și pe